Anđela Đuričić u VEZI sa Franom Pujasom?! Pričalo se da su više od PRIJATELJA, zadrugarka sada otkrila pravu ISTINU o njihovom odnosu!

Autor:

Zadruga

29.07.2022

06:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka otvoreno je govorila o odnosu sa Franom Pujasom i stavila tačku na sve spekulacije.

Anđela Đuričić u VEZI sa Franom Pujasom?! Pričalo se da su više od PRIJATELJA, zadrugarka sada otkrila pravu ISTINU o njihovom odnosu!

Foto: printscreen/Zadruga

Anđela Đuričić

Mensur Ajdarpašić i Anđela Đuričić bili su gosti emisije "Zadruga - Narod pita", a tom prilikom dotakli su se svih tema koje interesuju javnost. Voditeljka Dušica Jakovljević za početak je pitala Mensura za detalje o njegovom ljubavnom životu i devojci koja se nedavno našla u njegovom društvu.

- Bila je neka devojka u mom društvu, ali nismo zajedno. Bilo ih je više. Video sam tu vest, nisam proveravao da li je to tačno, sa srećom ako jeste - rekao je Mensur.

Foto: printscreen/Zadruga

Mensur u emisiji "Zadruga - Narod pita"

 

- Mina ima novog dečka, kako to komentarišeš? - upitala je Dušica.

- Priča se da je on moj drug, ja ne znam ko je on. Desilo se da smo bili u istom klubu to veče. Bilo je nekoliko momaka u društvu u kom je bila ali nisam zagledao koji od njih je njen momak - kazao je Mensur.


Voditeljka je potom pitala Anđelu kako komentariše prijateljstvo sa Franom Pujasom, budući da se spekulisalo da između njih ima varnica, te da možda postoji i nešto više.

- Da, dobri smo nakon izlaska, sada smo u dobrom odnosu - rekla je Anđela i dodala:

- Problem je jer ja ne smem ni sa kim da se družim, a da se ne protumači da sam sa tom osobom. Misli se na Frana, on mi je samo prijatelj. Kada budem imala dečka, čuvaću ga kao zmija noge, neću želeti da ga predstavljam javnosti - dodala je Anđela.

Foto: printscreen/Zadruga

Mensur u emisiji "Zadruga - Narod pita"

 

Čak se i Fran za Pink.rs oglasio i potvrdio da mu je Anđela samo prijateljica.

- To je tipična laž, potvrđujem sve što je Anđela rekla. Mi smo se videli dva, tri puta na piću. Družimo se, prijatelji smo i ostaće tako - izjavio je Pujas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading