Od vatrenih brineta do zanosnih plavuša: Ove zadrugarke su DRASTIČNO promenile svoj izgled - u kom izdanju vam se više dopadaju? (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.07.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

One se ne plaše da eksperimentišu kada je u pitanju fizički izgled - ipak, neke su promenama bile zadovoljne, dok su druge brže-bolje vratile svoj stari izgled.

Od vatrenih brineta do zanosnih plavuša: Ove zadrugarke su DRASTIČNO promenile svoj izgled - u kom izdanju vam se više dopadaju? (FOTO)

Foto: Č. Vukojčić E- stock / Youtube Printscreen

Pojedine rijaliti zvezde odlučile su se za krupne korake kada je promena njihovog izgleda u pitanju, a osim estetskih korekcija kojima se podvrgla većina rijaliti učesnica, neke od njih  bile su hrabre i kada je reč o promeni frizure.

Dok su nekada ovakve promene boje pun pogodak, neretko se desi da izazovu nezadovoljstvo, pa mnoge dame vrlo brzo požele da se vrate u prvobitnu nijansu, a takav slučaj bio je i sa Anom Korać.

Republika

Foto: Republika

Ana Korać

Starleta Ana Korać često pravi promene kada je njen izgled u pitanju, a jedna od brojnih promena u nizu privukla je posebnu pažnju. Naime, Ani je dugi niz godina crna kosa bila zaštitni znak, mađutim krajem prošle godine starleta je ofarbala kosu u plavu boju, a njena promena iznenadila je njene brojne pratioce.

 

Ipak, čini se da se Koraćeva u jednom trenutku pokajala, pa je plavu kosu ubrzo prefarbala u smeđu.

Kod Amidžića kao u filmovima za ODRASLE: Gošće se OPUSTILE i zapalile studio, scene kao iz filma "Niske strasti"! (FOTO)

Foto: instagram

Stanija Dobrojević

 

Još jedna starleta i bivša zadrugarka promenom je šokirala svoje pratioce. Stanija Dobrojević nedavno je napravila drastičnu promenu kada je odlučila da promeni boju kose i svoju dugu crnu kosu prefarbala u svetlu kesten nijansu. Ipak, starleta je objasnila da je ova promena trenutna i da će se već na zimu vratiti u crnokose.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević

 

- Upravo sam na putu na postanem plavuša, tako da videćemo kako će da izgleda tek ceo proces na kraju i tako ću da furam ovog leta, a na zimu ću ponovo da budem fatalna crnka - poručila je Dobrojevićeva nedavno na svom Instagram profilu.

Foto: youtube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

 

Bivša rijaliti učesnica koju smo gledali u Zadruzi 4, a potom i Zadruzi 5, Aleksandra Nikolić poznatija kao Aleks Mima, od prvog pojavljivanja u medijima znatno je promenila svoj izgled. Aleks iz 4. sezone Zadruge pamtimo kao brinetu, međutim, ona je u jednom trenutku odlučila da napravi drastičnu promenu, pa je svoju smeđu kosu ofarbala u plavu.

 

Sudeći po komentarima fanova, ova promena kada je Aleks u pitanju je bila pun pogodak, pa nema sumnje da će zadrugarka zadržati ovakav izgled.

 

Foto: youtube/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

Još jedna rijaliti učesnica odlučila se za promenu boje kose i to upravo tokom boravka u Zadruzi. Naime, Dalila Dragojević tokom učešća u Zadruzi 5 posetila je frizera i tom prilikom pred kamerama drastično promenila nijansu svoje bujne, smeđe kose, te je vrlo brzo postala plavuša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading