Miljana NIJE DOŠLA na rođendan SINA! Kulićeva danima LOŠE, na INFUZIJI, a sada se nije pojavila na Željkovoj proslavi!

Autor:

Zadruga

28.07.2022

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nije došla sinu na rođendan.

Miljana NIJE DOŠLA na rođendan SINA! Kulićeva danima LOŠE, na INFUZIJI, a sada se nije pojavila na Željkovoj proslavi!

Foto: instagram.com/miljana_kulic_official

Miljana

Sin Miljane Kulić Željko napunio je četiri godine, a rođendan je juče proslavio. Međutim, Miljana nije mogla da dođe na proslavu koju mu je ona i organizovala, jer se ne oseća dobro.

- Onako sam. Čekam sada da svi dođu. Malaksala sam i nisam mogla da odem na rođendan mog Željka, a kupila sam mu najveći auto, Nenad i ja smo mu kupili - počela je Kulićeva kroz suze za Informer i nastavila:

Republika

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

Željko Kulić napunio 4 godine

- Smršala sam 13 kilograma za sedam dana, što je dobro, ali sam užasno malaksala. Sinoć sam završila u Hitnoj na infuziji i danas nisam mogla da odem na slavlje. Ali sad kada dođu slavićemo u dvorištu, tako da neka se niko ne brine što ja nisam na rođendanu - pričala je ona:

Republika

Foto: instagram.com/ancikulic

Željko Kulić proslava rođendana

- Mnogo mi je loše, ne mogu ništa da jedem, malaksala sam i nisam smela da odem tamo da me ljudi gledaju ovako. Ja sve što zaradim potrošim na svog sina, ja živim za njega. Ali ovo danas je viša sila. Meni je pozlilo pre neko veče na Pinku, trebalo je da gostujem u "Narod pita" i nisam mogla. Juče mi je bilo još gore, ali uskoro ću biti odlično!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading