OVO ĆE IH ZABOLETI! Subotićka se BRUTALNO sveti Maji i Peci, otkriveni svi detalji!

Autor:

Zadruga

28.07.2022

06:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama između bivših partnera Aleksandre Subotić i Predraga Pece Raspopovića se ne stišava.

OVO ĆE IH ZABOLETI! Subotićka se BRUTALNO sveti Maji i Peci, otkriveni svi detalji!

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković Predrag Raspopović i Aleksandra Subotić

Nakon što je u medijima odjeknula vest o tome da je Aleksandru Subotić njen partner Peca Raspopović prevario sa njenom najboljom drugaricom Majom Marinković, javnost ne prestaje da bruji o njihovoj aferi.

Novopečeni ljubavnici svoju romansu više ne kriju, a Aleksandra je, kako pišu domaći mediji, već smislila plan kako će se osvetiti bivšem partneru i nekadašnjoj prijateljici.

Foto: Printsrkin: Instagram/aleksandrasubotic_blog

Peca Raspopović i Aleksandra Subotić

 

Naime, iako se spekulisalo da će napustiti dom u kom su živeli zajedno i da će se preseliti u Kaluđericu kod oca, čini se da je Aleksandra odlučila da ostane u stanu u kom je živela, a da Peca bude taj koji će morati da promeni adresu.
 
Aleksandra je, dok je Peca na putovanju, navodno organizovala agenciju za selidbe koja je iz njihovog porodičnog doma odnela sve njegove stvari.

- Agencija za selidbe je za vikend odnela skoro sve Pecine stvari iz stana u Novom Sadu. Sve je bilo spakovano u velike kutije, koje su radnici nekoliko puta stavljali u kombi. Aleksandra je sve ovo pripremila i smislila pre nego što je krenula u Crnu Goru. Samo su joj javili da je posao završen. Ne bi ona podnela da to gleda svojim očima, ona prema njemu i dalje gaji osećanja. Aleksandra ga je pre mora više puta zvala da dođe u stan i da uzme svoje stvari. Međutim, otkad se saznalo da je u vezi sa Majom, on je potpuno ignoriše i nema nikakav kontakt sa njom. To ju je baš iznerviralo - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Ona sada više ne želi ni da čuje za njega, a ni da ga vidi. Priče da će ona da ode iz tog stana su nebuloza, ona tu ostaje sa decom. Peca može da radi šta hoće i da ide gde hoće, ali su mu tu vrata zatvorena, a o Maji tek da ne pričam. Ona samo kad počne da misli o tome da je Maja tu dolazila i radila ko zna šta sa Pecom, dobije nervni napad. Mislim da je Peca ipak koliko-toliko džentlmen i da tu neće praviti problem, mada bi on najradije ostao tu u stanu - zaključuje sagovornik Kurira.

Podsetimo, u javnosti je nedavno odjeknula vest da je nevenčani suprug Aleksandre Subotić Predrag Peca Raspopović uhvaćen kako razmenjuje nežnosti na jednom bazenu sa Majom Marinković, a nakon što se ova vest brzinom svetlosti proširila medijima, oni su potvrdili vezu i od tada ne kriju da uživaju u vremenu koje provode zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Jelena

28.07.2022 07:46

Ništa im ne verujem.

Cana

28.07.2022 08:19

Jako bezobrazno sa Majine strane