(VIDEO) Andrijana iznela Matoroj surovu istinu o Sanji!

Autor: pink.rs

Zadruga

14.01.2018

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Jovana Tomić Matora napravila veliki haos u Beloj kući zbog toga što je Sanja Stanković izvršavala zadatak Velikog šefa i provela 24 časa vezana za Baneta Čolaka, juče su obe zbog ovoga plakale, a po svemu sudeći njihov odnos je definitivno okončan.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Andrijana Radonjić i Jovana Tomić Matora!

Andrijana Radonjić je juče bila sve vreme uz Sanju kada je doživela nervni slom zbog Matore, pa je želela da skrene pažnju Tomićki da ne polaže lažne nade u njihov odnos. 

- Ona neće razmišljati da li je u pravu, zato što ona neće da se oseća loše i da se ograničava zbog nekog... Ne možeš da porediš Lunu i Slobu sa tobom i Sanjom. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković

- Poredim, brate, njihov odnos koliko su puni požrtvovanosti i ljubavi, oni se žrtvuju jedan za drugog, a ovde se samo ja žrtvujem, ona ništa ne radi - bila je iznervirana Matora. 

- Ona je meni rekla juče, ako se pomirim sa njom lupi mi šamar i rekla je da će da ustane za stolom i kaže šta misli. To znači da će reći ono što ti sigurno ne želiš da čuješ, znaš na šta mislim? Da neće da ima ništa sa tobom - otvorila joj je oči Andrijana. 

Matora je pognute glave slušala sve ovo, ali kao da nije želela da prihvati ono što joj se priča i dalje misli kako ipak postoji nešto između njih dve. 

Šta ju je posavetovala Andrijana i o čemu su još pričale možete pogledati u snimku ispod teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading