Pobegla iz rijalitija pred samo finale, ali se NE KAJE: Irma tvrdi da joj je to NAJBOLJA odluka u životu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irma Sejranić priznala je da je bekstvo iz "Zadruge" njena najbolja odluka u životu.

Pobegla iz rijalitija pred samo finale, ali se NE KAJE: Irma tvrdi da joj je to NAJBOLJA odluka u životu!

Foto: Republika TV

Bivša učesnica pete sezone rijalitija "Zadruga" Irma Sejranić gostovala je u jednoj emisiji gde je govorila o svom učešću u rijalitiju i svom bekstvu koje je sve zaprepastilo.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Irma Sejranić o bekstvu iz Zadruge

Sejranićka je samo nekoliko dana pred kraj rijalitija odlučila da pobegne iz "Zadruge" i time se diskvalifikuje. Irma je bez dlake na jeziku govorila o razlogu zašto je napustila rijaliti.

- Mislim da je to najbolja odluka koju sam donela u životu i da bih se pokajala da to nisam učinila. Nisam nikada ništa jače i korisnije učinila za sebe. Ja sam heroj svog života - rekla je ona za Srbija Danas portal, pa otkrila da je razočarana u Dalilu Mujić i da će tek da vodi rat s njom na svim frontovima.

Foto: printscreen/youtube.com/zadrugaofficial

Irma Sejranić

Otvoreno je govorila o prekidu prijateljstva s njom, ali je žustro prokomentarisala i pobedu Dejana Dragojevića, kojeg nije štedela nimalo, rekavši da je folirant koji je uspeo da izmanipuliše publiku i gledaoce, ali nju ne može.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading