Dejan PREDVIDEO aferu Maje i Pece?! Isplivao stari SNIMAK, evo kako je Marinkovićeva REAGOVALA kada je spomenuo njenog sadašnjeg DEČKA!

Autor:

Zadruga

27.07.2022

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura oko afere Maje Marinković i Pece Raspopovića se ne stišava.

Dejan PREDVIDEO aferu Maje i Pece?! Isplivao stari SNIMAK, evo kako je Marinkovićeva REAGOVALA kada je spomenuo njenog sadašnjeg DEČKA!

Foto: Republika TV

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je Maja Marinković preotela muža najbolje drugarice Aleksandre Subotić. Par se nakon skandala koji je odjeknuo u medijima više ne krije, već uživaju na zajedničkom letovanju u Crnoj Gori.

Na društvenim mrežama sada se pojavio stari snimak iz rijalitija "Zadruga", na kom Dejan i Maja u jednom razgovoru spominju Aleksandru i Pecu.

Naime, Dejan je jednom prilikom prokomentarisao da Maja nije osoba od poverenja, a kao primer naveo je odnos sa njenom tadašnjom drugaricom Aleksandrom i njenim suprugom Pecom, piše Pink.rs.

Foto: Nikola MUtic

Dejan Dragojević

 


- Zamisli dođe Majina drugarica, evo na primer druži se sa Subotićkom. I Subotićkin momak, muž, Peca i ona kažu "Ajde je l bi nam pričuvala kuću, daću ti ključ" - počeo je Dragojević, a Maja ga je ubrzo prekinula:

- Jao Deki, praviš poređenje stvarno koje nema veze sa životom - ubacila se Maja.

- A u kući svega i kaže ona "Sad ću ja da zovem mog momka" i on dođe sa fantomkom, kao sa Zadrugovizije, tu se vidi kakvi su ljudi. Ko će njoj da poveri bilo šta - nastavio je Dejan, a Marinkovićeva je dodala:

- Baš sam skoro spavala kod njih, pozdrav za Sandru i Pecu! - dodala je Marinkovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading