Mateja stavio TAČKU na odnos s Minom: Priznao da se POKAJAO zbog svega, pa otkrio zašto ne želi da budu "prijatelji s BENEFICIJAMA"

Autor:

Zadruga

26.07.2022

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mateja Matijević priznao je da je završio s Minom Vrbaški i nema šanse da imaju seks, a kamoli da nastave ljubavnu vezu.

Mateja stavio TAČKU na odnos s Minom: Priznao da se POKAJAO zbog svega, pa otkrio zašto ne želi da budu "prijatelji s BENEFICIJAMA"

Foto: ATA Images

Bivši zadrugar pojavio se na rođendanu voditeljke Ane Radulović, a tom prilikom nam je otkrio da li će ući u šestu sezonu popularnog Pinkovog rijalitija, koja počinje u septembru. Progovorio je i o tome da li ima kontakt s Minom Vrbaški i postoji li šansa da se njihova veza obnovi i ponovo da budu zajedno, kao što su bili na imanju u Šimanovcima. Mateju smo na početku razgovora pitali kako se oseća posle rijalitija:


- Dobro sam, oporavio sam se. Treba da počnem s treningom jer hoću da se vratim fitnesu. Smršao sam jer ne treniram. Prvih nekoliko dana nakon "Zadruge" tripovao sam se da izađem iz kuće i nigde nisam išao. Ništa nisam pametno radio, samo sam gledao prijatelje i ukućane. Ništa više od toga me nije zanimalo. Ovo je prva prilika da sam negde izašao, osećam se malo čudno.

Foto: St/N. Pančić

Mina Vrbaški i Mateja Matijević

 


Mnogi zadrugari se žale da su imali previše kazni, te da nisu uspeli da uzmu neke velike pare. Kakvo je stanje kod tebe?


- Izašao sam iz rijalitija s kaznama, nemoguće je 10 meseci da provedeš tamo i da ne budeš kažnjen. Zaradio sam u rijalitiju i počeo da trošim čim sam izašao. To je normalno jer pare i jesu da se troše. Borio sam se za novac, ja sam ga zaradio. Trošim ga na drage ljude, porodicu i sebe.


Šta je to bilo s Minom Vrbaški? Ti si delovao optimistično da nešto može da bude između vas. Šta si shvatio kada si izašao?


- Pogrešili smo što nismo ostali prijatelji. Nama je stvarno bilo lepo, ali nemamo perspektivu. U tim nekim momentima jesmo maštali da živimo zajedno, ali eto. Ta odluka da stavim tačku na vezu s Minom je delovala ogromno, ali se ispostavilo kao odlična odluka. Postoji još neka stvar koju mi je prećutala i nije ispala korektna.

Foto: St/N. Pančić

Mina Vrbaški i Mateja Matijević

 


U kakvim odnosima ste ti i Mina sada?


- Sad smo stvarno OK, nemam ništa protiv nje, nemamo ni konflikt niti me podbada. S njene strane imam pozitivan vajb. Moji su rekli da se videlo da nam je bilo lepo. Normalno je da ljudi moraju da mi kažu da sam je iskorišćavao, a realno nikoga nisam iskorišćavao, nikome nisam davao lažnu nadu i nikoga nisam zavaravao, sve sam na vreme govorio kako jeste.


Ima li šanse da budete prijatelji s beneficijama i da padne neki prijateljski seks?


- Nema nikakve šanse da se to desi. Nismo prijatelji s beneficijama. Neće biti seksa s Minom. Želim joj da nađe dečka i bude srećna. Ne želim da gaji bilo kakve lažne nade. Neće biti takvog odnosa kada smo ona i ja u pitanju. Biću tu za nju, ali kao pravi drug. Otpratili smo se s Instagrama jer smo se nešto posvađali. Nema veze s ljubavnom pričom, nego je bila u pitanju ishitrena reakcija od deset minuta. Sada je sve u redu.


Tvoj odnos s Anđelom obeležio je "Zadrugu 5". Kakvu komunikaciju imate sada?


- Prema meni je bila korektna i ne mogu za to da kažem lošu reč, osim kraja našeg odnosa. Postoje situacije kada smo se svađali. Bože moj, mora da se dese neke situacije, ne može sve da bude bajno i sjajno. Nikada je nisam zavlačio, nego sam radio onako kako sam joj pričao. S Minom sam dobro funkcionisao, a s Anđelom ne. Morate i nas da razumete, tamo smo 10 meseci. Dolazim kao neko ko je miran, a druga strana pokazuje da nije ravnodušna. Očigledno da Anđelu bolim i dalje.

Foto: St/N. Pančić

Mateja Matijević

 


Mateja nam je otkrio da li će u septembru ući u "Zadrugu 6":


- Ne ulazim u narednu sezonu, nemam to u planu. Mislim da je ovo sve što sam mogao da pružim rijalitiju. Imao sam veze, ljubavi, raskide, pa pomirenje. Vreme je da se predstave i neki novi ljudi. Vidite koliko njih jedva čeka da uđe u šesticu i predstavi se.


Tvoji i Minini fanovi se pitaju šta se dešava s vašim duetom:


- Postoji mogućnost da se to dogodi. Meni se pesma brutalno svidela, bili smo stvarno sigurni da ćemo to uraditi, uradili smo najave u intervjuima i malo požurili. Ostaje da donesemo odluku, nismo rekli ni ne, a ni da... Ništa nisam upropastio.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading