"Žene me jure kao lude, MC Aleks je GOTOVA PRIČA!" Matora otvoreno o vezi sa bivšom cimerkom, a evo šta kaže o ulasku u Zadrugu 6!

Autor:

Zadruga

26.07.2022

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora posle "Zadruge" otkrila da li mašta o vezi s bivšom cimerkom

"Žene me jure kao lude, MC Aleks je GOTOVA PRIČA!" Matora otvoreno o vezi sa bivšom cimerkom, a evo šta kaže o ulasku u Zadrugu 6!

Foto: N. Mutić

Bivša zadrugarka Jovana Tomić Matora kaže da više nema nameru da se zbližava s MC Aleks, s kojom je u rijalitiju pokušala da sakrije vezu, te i da je sada otvorena za nove ljubavi, a žene joj se nabacuju na svakom koraku. Matora tvrdi da je hemija među njima postojala, ali da zna da Bajićka ne bi mogla da bude s njom zbog pritiska javnosti.

- Aleks je super devojka, ali ću da otkrijem da nema ništa od pomirenja. Ona i ja se mnogo razlikujemo, ja sam hrabra za razne stvari, ona ima strah od osude, tako da nama veza ne bi imala budućnost. Nije da smo ostale u lošim odnosima, čule se jesmo, ali ništa više od toga. Želim joj svu sreću i nadam se da će naći nekoga s kim će joj biti super.

Razmišljaš li nekad o MC Aleks, a da to ne želiš da priznaš?

- Ne razmišljam toliko više o tome. Nekako sam presekla i to je to. Ne gledam, ne komuniciram, ne komentarišem s prijateljima, osim ono što moram da kažem. Mnogi su predviđali da sam ja neki progonitelj, da ću da je jurim i molim da se pomirimo, ali to mi ne pada na pamet. Ona je odabrala tako, mogle smo da budemo u OK odnosima, ali možda je ovako najbolje.

Foto: N. Mutić

Mc Aleks

 

Je l' si uspela da se odmoriš od rijalitija?

- Od svega se oporavljam, ali nemam utisak da sam napolju. Sada ustajem rano, oko deset ujutru, da bih trenirala, viđam se s ljudima koji su mi nedostajali i nadam se da ću uskoro na odmor.

Dalila se vratila kod oca Husa Mujića u Šepak. Prema tvom mišljenju, da li se iskreno obradovao ćerki?

- Pošto na Instagramu nismo mogle nešto da se pratimo, samo mi je rekla da ide tamo. Rekla sam joj da se javi kad dođe u Beograd jer sam non-stop s prijateljima. Dočekao je otac, znam koliko to njoj znači kakva god i šta god da je radila, Dalila je veoma vezana za oca i super je što je sve ispalo kako treba među njima.


Vas dve ste bile u super odnosima, ali ste umele i da se posvađate?

- Ona je mene povredila, ali nikad nisu pale teške reči, nekako je uvek bila tu za mene. Otkad smo se razdvojile mogu da se oslonim na nju i da joj tražim neke stvari. Prema meni je zaista bila nesebična, korektna i fer. U korektnim smo odnosima, nismo ko dupe-gaće, ali rekla sam da ću joj pomoći u Beogradu i naravno da ću da joj izađem u susret.

Jesi li u kontaktu sa Sanjom Stanković?

- Nismo u kontaktu, ali smo se srele na nekim događajima. Pogodilo se da idemo obe na rođendan kod zajedničkog prijatelja, uredno sam se javila. Među nama nema zle krvi i ne vidim razlog da se spekuliše da se ne podnosimo.

Šta se dešava sa Žanom? Navodno ti je drugarica, ali se priča da ste povremeno u šemi?

- Znam da se priča da je tako, ali nikada ne bih krila da sam s njom. Nas dve smo super, poštujemo se i družimo, ali ona ima svoj život i partnera.

Jesi li očekivala da će Anđelo da raskine sa Sandrom Rešić ubrzo posle finala?

- Iskreno, mislila sam da će ta veza baš dugo da traje. Oni su bili toliko skladni, toliko puni razumevanja jedno prema drugom da mi je bio šok kad sam pročitala da nisu zajedno. Ne znam šta je razlog, ali možda se i pomire. Ne znam šta se Anđelu dešava u glavi. Ne čujemo se, a vidim i da me je otpratio s Instagrama, to nisam znala, nego su mi neki ljudi to rekli.

Je l' ti je drago što su Dejan i Aleks ostali zajedno?

- Naravno! Oni zaslužuju da budu srećni. Najslađi su par, a uprkos haosa koji su imali, uspeli su da opstanu. Videla sam da je ona otišla u Veternik.

Foto: Nikola MUtic

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

 

Je l' bi ušla u "Zadrugu 6"?

- Nikad se ne zna, znate vi mene! Ako bude dobrih ponuda, što da ne. Nekad uđem sredinom rijalitija, ko zna! Gledajte i saznaćete!

Foto: Nikola Mutić

Jovana Tomić Matora

 

Matora kaže da joj je najjači igrač u prethodnoj sezoni bio Lepi Mića, za kog tvrdi da bi ceo život mogao da provede na imanju.


- Da ima 100 sezona "Zadruge", mislim da bi Mića mogao da učestvuje u svakoj. Njemu to nikada ne bi dosadilo. On je toliko naučio da se snalazi tamo da ne reaguje na provokacije i zna kada treba da priča, a kada da ćuti. On je legenda rijalitija i još se nije našao niko ko mu je stao na crtu. Nema psihički jačeg od njega tamo, sa svakim je u stanju da izađe na kraj. S njim čovek treba da bude dobar kad je u rijalitiju jer će uvek pre da pomogne nego da odmogne - kaže Tomićka.


Matora tvrdi da joj svaka veza kratko traje jer ume da bude posesivna.


- Sve što mi se dešavalo u rijalitiju dešavalo mi se i u spoljnjem svetu, ali nastojaću da to promenim. Ne znam da se ponašam kada sam u vezi. Znam koje su moje greške, ali je glupo sada da pričam o tome. Ne znam, možda sam ja emotivno nestabilna, hendikepirana, željna pažnje... Svesna sam da mi treba pomoć i ne stidim se da to javno kažem. Možda samo nisam naišla na pravu osobu za vezu i to je sve. Vreme je najbolji pokazatelj, tako da ćemo da vidimo šta i kako - kaže Jovana.


Jovana kaže da je od Maje Marinković očekivala da i van rijalitija bude skandal-majstor, pa je nije iznenadilo to što je Aleksandri Subotić preotela partnera Pecu zvanog Vijagra.


- Maja me nije iznenadila, nijedan njen postupak ne može da me iznenadi jer na nju čovek navikne! Ona ne može bez skandala i kad se sve smiri, prati je neki haos. Neću da je podržim niti osudim jer ne znam celu pozadinu, ali nadam se da zna šta radi i s kim ulazi u priču. Ona je super prema meni, nema razloga da širimo mržnju. Rijaliti je ipak završen - tvrdi Matora.


Tomićka kaže da je Marijana Zonjić zadrugarka za koju tvrdi da je bila najdosadnija u rijalitiju.


- Marijana je dobra devojka, ali je najgora za sebe. Ona je pokušala nekako da razdvoji zauzete muškarce, ne razmišljajući da će tako samo sebi da napravi skandal. Bila je mnogo dosadna u rijalitiju. Ništa nije radila, samo je petljala i ogovarala. Ona sve radi bez toga da prethodno razmisli o posledicama. Vidim da se združila s Dalilom, nadam se samo da neće da je iskoristi zarad popularnosti. Zna da je Dalila sada u fokusu zbog svega. Verujem da joj je iskren prijatelj, a ako je u pitanju gluma, to će brzo da se provali - rekla je Jovana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading