Car i Dalila UHVAĆENI nakon emisije! Evo gde su otišli! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.07.2022

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila i Car praćeni nakon emisije.

Car i Dalila UHVAĆENI nakon emisije! Evo gde su otišli! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car sinoć su napravili haos u emiji ''Narod pita'' tokom koje su se sve vreme svađali, a po završetku ih je Pink pratio kako bi utvrdili da li će otići zajedno.

Njih dvoje nisu progovorili niti se pozdravili. Dalila je otišla do svog novog automobila kako bi sačekala Marijanu Zonjić, a to vreme je iskoristila da se preobuje. Kada se Marijana pojavila, njih dve su otišle u nepoznatom pravcu.

Za to vreme Car je čekao taksi, a kako su ga pratili sve vreme uhvatili su ga da ide u etno selo gde i odseda dok je u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dr "Frojd"

23.07.2022 13:24

Najgore sto ova zena misli da, kad se nasminka , bude polugola , pusti jezicinu ...da moze time da anulira svoj prostakluk , amoral , bahatost, nedovoljno obrazovanje. Istina je , da je za sve grozne odlike nagradjena i zasticena od v.s. Kataklizma !

Dada

23.07.2022 17:00

Ovo je uzas kako se mahalusa ponasa u sred Bg à u Sa ne sme da ode niti u Tuzlu..primitivusa dosla mafija po Bg ..koji bre roditelji decu im oduzimaju ma fuj sklonite je jednom zauvek.Car je kralj.