Aleksandra unajmila DETEKTIVE! Iskeširala 10.000 EVRA kako bi Pecu UNIŠTILA!

Autor:

Zadruga

23.07.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Aleksandra Subotić rešena da dokrajči Pecu.

Aleksandra unajmila DETEKTIVE! Iskeširala 10.000 EVRA kako bi Pecu UNIŠTILA!

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić je kako prenosi Alo odlučila da rasturi vezu svog bivšeg nevenčanog supruga Petra Pece Raspopovića i najbolje drugarice Maje Marinković, te je angažovala privatne detektive koji će ih pratiti non stop, kako bi ona imala informacije koje će joj pomoći na sudu.

– Iako je prvenstveno želela da stavi tačku na odnos s Pecom i ostavi u prošlosti to što joj je uradio, tuga za rasturenim domom je uzela maha i Aleksandra je rešila da se osveti i potraži pomoć privatnih detektiva kako bi obezbedila što bolju budućnost za sebe i svoju decu. Nije joj bilo dovoljno to što je Peca obećao da će ih izdržavati, pa je rešila da prikupi dovoljno fotografija njega i njegove ljubavnice dok se baškare i troše ogromne pare, budući da planira sudski da preuzme starateljstvo nad zajedničkim sinom Jovanom – kaže izvor pomenuti portal i dodaje:

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić unajmila detektive da prate Maju i Pecu

– Pošto već mesecima štedi za otvaranje novog lokala, nije joj teško palo da za praćenje izdvoji 10.000 evra koje je momcima isplatila u kešu – priča izvor, i nastavlja:

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić

– Pored toga što želi da dokaže koliko novca njen bivši partner dnevno potroši na ljubavnicu, Aleksandra strahuje da će joj Peca uzeti starateljstvo nad sinom. Ni pod razno ne želi da mu prepusti da donosi odluke vezane za njenog sina niti da dečak ikada provodi vreme s tatinom ljubavnicom. Čvrsto veruje da će detektivi imati materijala da dobije to što želi i sigurno je da neće odustati dok ne istera svoje.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
India

23.07.2022 18:13

Aleksandra da ima 10.000 €, dupe bi prodala!