Anđelo raskinuo sa Sandrom SMS PORUKOM! Rešičeva otkrila sve DETALJE veze i raskida: Nismo imali SE*S, ostavio me je zbog Dalile!

Autor:

Zadruga

22.07.2022

05:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Sandra Rešić obelodanila istinu o raskidu.

Anđelo raskinuo sa Sandrom SMS PORUKOM! Rešičeva otkrila sve DETALJE veze i raskida: Nismo imali SE*S, ostavio me je zbog Dalile!

Foto: N. Pančić

Anđelo Ranković i Sandra Rešić otpočeli su svoju romansu na samom kraju pete sezone rijaltiija ''Zadruga'' koja se završila čim su izašli, a pevačica tvrdi da ju je ostavio jer je zaljubljen u Dalilu Dragojević.

- Raskinuli smo a da nismo imali se*s! Nismo bili intimni ni u "Zadruzi", ali ni posle rijalitija. Bila sam zaljubljena u njega, ali me je razočarao jer je okončao našu vezu čim smo se našli "na slobodi". Očigledno sam mu samo služila da se "opere" pred ljudima, jer ga je Dalila otkačila u rijalitiju - kaže Sandra za Informer i dodaje:

Foto: N. Pančić, E-Stock

Sandra Rešić i Anđelo Ranković raskinuli

- Čula sam da se pre nekoliko dana sreo sa Dalilom i Marijanom Zonjić. Njih dve su bile na snimanju jedne emisije, a kada ih je Anđelo video, potrčao im je u zagrljaj. Tačnije, potrčao je da se javi Dalili, ali ga je ona iskulirala. Kad je videla kako ide ka njoj, okrenula je glavu i ušla u taksi - priča ona i dodaje da je ne bi iznenadilo da Anđelo i Dalila završe zajedno.

Foto: ATA Images

Sandra Rešić

- Sve je moguće! Više ništa ne može da me šokira, pa očekujem da se i to desi.

Foto: ATA Images

Sandra Rešić o Anđelu

Sandra je otkrila i kako je došlo do raskida.

- Poslao mi je SMS poruku i napisao da se ne oseća lepo sa mnom i da bi voleo da porazgovaramo. Potom mi je objasnio da ne može da mi da sto odsto sebe i da je depresivan. Jasno mi je bilo u kom pravcu ide razgovor, pa sam rešila da odmah stavim tačku na taj odnos. Preko noći se sve promenilo! Ispala sam budala. Besna sam na sebe što sam ušla u vezu s njim dve nedelje pred kraj rijalitija, jer sam osećala da će se ovo desiti.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dušan

22.07.2022 06:01

Ako je Sandra glumila nevinost 15 dana i trebao da je ostavi.

Dr "Frojd"

22.07.2022 21:44

Sandra treba da bude srecna sto nije u vezi sa ovim beskicmenjakom .