Sandra Rešić OČAJNA! Ostavio me je dan nakon rijalitija, imam TEORIJE u glavi, osećam se JADNO i kao BUDALA!

Autor:

Zadruga

21.07.2022

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić presekla svaku vezu sa Anđelom Rankovićem.

Sandra Rešić OČAJNA! Ostavio me je dan nakon rijalitija, imam TEORIJE u glavi, osećam se JADNO i kao BUDALA!

Foto: N. Pančić

Sandra Rešić

Sandra Rešić i Anđelo Ranković našli su se oči u oči u emisiji "Narod pita", a Sandra je za Pink otkrila kako se oseća nakon svega.

- Pa, znaš kako, dobro se osećam, sve bolje i bolje. Iskreno, nisam uspela da se odmorim od intervjua i svega, što moram da uradim i završim. Nisam 72 sata spavala, a onda sam završila kod lekara. Prosto, ne mogu da spavam, organizam mi je totalno umoran, ali dobro, sve je to normalno, biće sve kako treba - istakla je pevačica., pa otkrila kako se oseća pred susret sa Anđelom.

Republika

Foto: N. Pančić, E-Stock

Sandra Rešić o Anđelu Rankoviću

- Ja njega ne krivim ni za šta, niti sam rekla ružnu reč za njega. Ljuta sam na sebe, jer mi se desilo sve ono što sam govorila pet dana pred ulazak u vezu. Sam dođeš na svoje reči 3 nedelje kasnije, onda nemaš pravo da budeš ljut na nekog drugog. Šta ću večeras, ne znam, ne smatram da će nešto da uradi, ali od mene neće dobiti ni V od vređanja, peckalica, budalaština, prosto, nismo bili u vezi godinama, pa da iznosimo prljav veš... Osećam se kao budala .

Republika

Foto: N. Pančić

Sandra Rešić

Sandra je otkrila i da li će nastaviti prijateljstvo sa Anđelom nakon svega.

- Od toga nema ništa... Ja sam njemu jednom prilikom obećala da se nikada nećemo svađati, dovesti u situaciju da se nećemo javljati jedno drugom... Rekli smo da ćemo dati šansu, a on je odustao dan posle izlaska iz "Zadruge". Nije dao šansu bar mesec dana. Možete da zamislite kakve su mi sve teorije u glavi. Ne osećam se izdano, osećam se jadno - zaključila je Rešićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading