Ana Jovanović BESNA na Milicu Veselinović! Sve je okrenula PROTIV mene, Mensura sam IZGUBILA zbog Filipa!

Autor: Melina GVERO

Zadruga

20.07.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Jovanović progovorila o rijaliti-aferama.

Ana Jovanović BESNA na Milicu Veselinović! Sve je okrenula PROTIV mene, Mensura sam IZGUBILA zbog Filipa!

Foto: ATA Images

Ana Jovanović, sada već bivša zadrugarka, napustila je velelepno imanje u Šimanovcima, pa otvoreno za Rijaliti progovorila o odnosu s Filipom Carem i Mensurom Ajdarpašićem, te otkrila da je zbog nezrelog ponašanja ostala uskraćena za ljubav, možda i onu pravu, ali to neće nikad saznati. Naime, Ana je rekla šta zapravo stoji iza njenog neuspelog odnosa s Mensurom, pa je mnoge šokirala iskrenošću.

- Oduvek sam znala da naš poljubac, po samom mom prekidanju priče s Mensurom, ali ne i sviđanju prema njemu, nije ispravan potez. Oboje smo prekidanjem odnosa samo naštetili sebi odlaskom na druge strane i bežanjem od nečega, mogu slobodno reći posebnog i lepog. Priznajem za sebe da sam kompleksaš i da imam problem da priznam emocije da ne bih bila povređena. U tom periodu sam nastavila druženje s Filipom nakon poljupca da bih izjednačila Mensurovu i moju situaciju. On u druženju s bivšom devojkom - ja u druženju s momkom s kojim sam se poljubila - istakla je Ana na samom startu, pa nastavila:

Republika

Foto: ATA Images

Ana Jovanović

- Filip mi se po mom ulasku nije uopšte dopao, čak mi je bio i antipatičan pošto sam od spolja imala loše mišljenje o njemu i s takvim mišljenjem ušla u "Zadrugu". Iako sam znala da to ne može da se meri, pošto je Milica osoba koju je taj momak voleo i uvek mi je prolazilo kroz glavu da tu i dalje postoji nešto, čim se zadržava u odnosu nakon raskida, a Filip momak koji meni ništa ne znači. Želela sam da mu pokažem kako se ja osećam dok mi govori otvoreno da ima emocije prema meni, a i dalje je pored bivše devojke. Kada sada sagledam sve, mnogo mi je žao što se kompletno sve tako loše završilo s Mensurom, niti sam ja sebi nešto lepo donela inatom, pa kasnije i stvarnim zaljubljivanjem u Filipa, niti on vraćanjem Milici. Dozvolila sam da utiču drugi ljudi na mene, pa prva ta Milica i njena izlaganja su presudila da završim odnos s Mensurom, ne razmišljajući da joj i jeste cilj da nas razdvoji.

Porodica me nije otpisala

Iako se o njenoj prošlosti svašta pisalo, a pogotovo tokom učešća u rijalitiju, Ana Jovanović je ipak stala na kraj spekulacijama da je se porodica odrekla.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Jovanović o porodici

- Porodica mi nije ništa zamerila, nije tačno da su me se odrekli. To su gluposti, svašta se pisalo, ali moji ipak poznaju mene i znaju ko sam i šta sam. Jedino mi zameraju Filipa, kao i ja samoj sebi, ali to je sad iza mene, rijaliti se završio, a, samim tim, i ta priča - rekla je Jovanovićeva. 

Mensuru želim da se vrati starim navikama

Ana Jovanović otkrila je za Rijaliti da bi želela da se Mensur Ajdarpašić visoko plasira, ali ako i ne dođe do toga, bitno je da se psihički vrati u normalu.

Republika

Foto: Nikola MUtic

Mensur Ajdarpašić

- Biće mi veoma drago da se Mensur vrati starim navikama, izgledu, razmišljanju i ponašanju jer smatram da je kvalitetan momak, samo da se sada u svemu ovome pogubio. Njemu je potreban psihički mir nakon svega što je prošao - zaključila je Jovanovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading