Maja oštro o SKANDALU o kom BRUJI REGION! Marinkovićeva ZAPUŠILA USTA Aleks: Kako MUŽ od DEČKO? (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković progovorila o svom odnosu sa Pecom i ljubavi koja se rodila među njima.

Maja oštro o SKANDALU o kom BRUJI REGION! Marinkovićeva ZAPUŠILA USTA Aleks: Kako MUŽ od DEČKO? (VIDEO)

Foto: Republika

O skandalu Maje Marinković i Pece Raspopovića bruji region, ali njih dvoje se ne obaziru ni na šta i uživaju u svojoj ljubavi. Maja je došla iz Crne Gore u Beograd na rođendan drugarice Tijane Ajfon i tom prilikom progovorila o ovoj romansi.

- Kako muž od dečko? Ja se ne sećam da sam bila na svadbi, tako da ja ne znam kako se to postaje muž od dečka, oni jesu bili zajedno, ali to je bila veza, sada već bivša veza tako će i ostati - počinje Maja svoju priču:

Republika

Foto: Republika

Maja Marinković

- Kako ja mogu da pokvarim nešto ako je to nešto bilo sjajno? Meni je žao i iskreno snosim odgovornost što se tiče bliskosti i prijateljstva sa njom. Čovek nikada ne zna šta nosi dan, a šta nosi noć, mi nismo mogli protiv naših emocija. Nije to baš funkcionisalo kako je prikazivano, postoji tu pozadina, ja to neću iznositi niti komentarisati, ona meni nije ništa loše uradila.

Republika

Foto: Republika

Maja Marinković o Aleksandri Subotić

- Ako je nešto čvrsto, stabilno i skladno, ne samo ja, nego ne može niko to da pokvari. Ne bih ulazila u same detalje kada je počelo i slično, mogu samo da kažem da smo mi srećni, zajedno smo, nama je prelepo, ja sam normalnija nego ikada. Osećam se kao čovek pre svega, energija, volim kada prepoznam emociju i ja sam stvarno srećna.

Republika

Foto: Republika

Maja Marinković o Peci

Kako kaže sigurna je u sebe i veruje da joj Peca neće uraditi isto što i Aleksandri, ali priznaje da joj ne bi bilo svejedno da doživi prevaru.

- Verujem da bih se loše osećala, ne mislim da je njoj pravo, ali jednostvano niko ne može da se zadržava na silu, svako ide tamo gde mu je lepše. Ne želim više da komentarišem, niti detalje, zabranjeno mi je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading