Miki Đuričić u svojoj ISPOVESTI izneo NAJMRAČNIJE tajne prošlosti: Na POROKE sam spisako POLA MILIONA EVRA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.07.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo sam voleo da kockam kad sam bio mlad, 200.000 evra otišlo je na drugove, još 200.000 na kocku i onih 100.000 ko zna na šta sve.

Miki Đuričić u svojoj ISPOVESTI izneo NAJMRAČNIJE tajne prošlosti: Na POROKE sam spisako POLA MILIONA EVRA! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Pčelar iz Kupinova Miki Đuričić, koji se našao među top 10 superfinalista "Zadruge 5", priznaje da ga mnogi smatraju moralnim pobednikom jer je pobedio sebe i ostao u rijalitiju do kraja, bez skandala. On je ekipu portala Republika ugostio u svom rodnom Kupinovu, pa je u razgovoru za naš list prvo istakao da mu veoma smeta što je postalo normalno da učesnici rijalitija prezentuju blud i nemoral, a onda je ispričao kako je i sam, pre nego što je zasnovao porodicu, bio poročan, te da je prokockao pola miliona evra.

- Mnogo sam voleo da kockam kad sam bio mlad. Od pola miliona evra sam potrošio 200.000 na drugove, još 200.000 na kocku i onih 100.000 ko zna na šta sve - kaže Miki za naš portal i dodaje:
Republika

Foto: N. Pančić

Mikl Đuričić

- Izlazio sam dosta, ali, eto, umesto na nekretnine, sve je otišlo na provod. Ispostavilo se da gluplji od mene uzmu više para u rijalitiju. Sad mi više ne treba ništa. Sad razmišljam o detetu, da ga obezbedim, da se obrazuje i tako dalje. Hoću da obezbedim ćerku stanom, bitno mi je da ima. Ja nisam ništa imao, a i kad sam stekao, sve sam proćerdao, 500.000 evra sam potrošio na dugove. Ja spadam u generaciju koja je željna svega. Odrastao sam u nemaštini, sve mi je nekako falilo. Hteo sam da vidim sve. Nikad nisam ima ovoliku lovu, ali sam snimao reklame, pa dok častiš ovog i onog, ode novac. Ja sam kroz 15 godina zaradio pola miliona evra. Nije to bilo za dan. Nisam ja deo estrade, ali sam ljudima zanimljiv. Pola rijaliti-igrača nema osnova da bude na televiziji. Nemam ni ja, zato me čudi što sam ljudima zanimljiv.

Republika

Foto: N. Pančić

Mikl Đuričić o rijalitiju

Mnogi su primetili da se Đuričić promenio otkako je postao otac, a on nam je ispričao teoriju koju po tom pitanju ima njegova supruga Angelina i s kojom se i on u potpunosti slaže.

- Nisu mene supruga i dete promenili. Otac je rekao mojoj ženi da me je ona promenila, ali ona mu je objasnila da sam ja uvek bio ovakav, nego reagujem u zavisnosti od toga kakvi ljudi su oko mene. Pričala mu je da on zna sa mnom. Evo, u ovoj sezoni sam se družio s normalnim ljudima i nije bilo problema. Kad je čovek nenormalan i ja sam nenormalan. U prethodnim sezonama sam pravio budalaštine samo takve. Onda sam shvatio da nema potrebe da pravim takva s*anja. Najmanje sam ponosan na to što sam udarao ženama šamare, što sam ih udarao štakama. Zbog toga što sam ušao u vezu u kojoj mi je neko trenirao živce, bio sam nasilnik. Sve što mi se desilo sam zaslužio. I penale i nanogicu. Ne bežim od toga da neko kaže da sam nasilnik. Za moje postupke nema opravdanja. Nisam ja smeo tako da se ponašam jer ja nisam životinja. Ako sam došao u tu situaciju, to znači da moram da se menjam hitno. Sebe sam tada preispitivao i na kraju sam se promenio. Hteo sam da dokažem drugima da sam normalan. Više ne isterujem pravdu, narodu je bitno da te zgotivi. Ako uradiš najgoru stvar na svetu, a vole te, neće biti strašno, a ako te ne vole, ne vredi ti da se čupaš ni sa čim - tvrdi Miki i zaključuje:

Republika

Foto: N. Pančić

Mikl Đuričić o supruzi

- Kad sam došao, svi su rekli: "Hvala bogu da si toliko izdržao." Sad samo razmišljam o odmoru, hoću da vodim suprugu i dete i uglavnom sada kod mog oca provodimo vreme. Ovde krečimo i sređujemo, pa onda idemo dalje jer imamo druge planove. Dunja je mnogo porasla, samo ide za mnom i priča tata. Ne da mi ni na 20 minuta da odem od nje. Najveće iznenađenje je ljudima što sam ostao do kraja i što sam ostao veran supruzi. Meni je prišao Stefan Karić i rekao: "Bravo, ostali smo verni do kraja." Pa je l' moguće da je došlo vreme da se podrazumeva da neko nekog prevari pred kamerama?!

Republika

Foto: N. Pančić

Mikl Đuričić se seli u tazbinu


Selim se u tazbinu

Bivši zadrugar otkriva da je pristao na to da se preseli u tazbinu i ispričao gde će da živi s porodicom.

- Supruga i ja se selimo uskoro iz Kupinova u jedno drugo vojvođansko mesto. Idemo kod žene, iako sam govorio stalno da ne treba ići kod žene u kuću. Tamo ćemo da se skrasimo. Sad planiram da se bavim proizvodnjom organske hrane, da gajim svinje mangulice i tako dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zigi

20.07.2022 12:57

Gde ovaj magistar zaradi pola miliona,verovatno od pcela.

Bosko

20.07.2022 13:31

Ala lazeee...