Peca se TAJNO video sa Aleks u Budvi! Dok je Maja na REMONTU u Beogradu, on se viđa sa BIVŠOM: Prati ga i ucenjuje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čim je Marinkovićeva napustila Crnogorsko primorje, Subotićka brže-bolje došla s decom da proganja Raspopovića.

Peca se TAJNO video sa Aleks u Budvi! Dok je Maja na REMONTU u Beogradu, on se viđa sa BIVŠOM: Prati ga i ucenjuje!

Foto: Printsrkin: Instagram/Aleksandra Subotić, D. Kadić

Printsrkin: Instagram/Aleksandra Subotić, D. Kadić

Afera Maje Marinković i nevenčanog supruga Aleksandre Subotić Predraga Pece Raspopovića danima intrigira javnost, a sada se desio šokantni obrt, koji će sve poremetiti. Kako Republika saznaje, Aleksandra i Peca su se tajno videli u Crnoj Gori dok je Maja u Beogradu.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić i Peca Raspopović

Naime, Maja je pre nedelju dana otpočela vezu s verenikom do tada najbolje drugarice, a iz Crne Gore je doputovala da bi prisustvovala rođendanu Tijane Ajfon, koji je bio sinoć u jednom prestoničkom restoranu. Marinkovićka je iskoristila priliku dok je u Beogradu da ode na remont kod plastičara jer se tokom boravka s Pecom potpuno opustila i prepustila uživanju.

- Aleksandra je odletela u Crnu Goru nekoliko dana nakon što je saznala da su Peca i Maja dole. Nije časila časa, već je spakovala stvari i zaputila se dole i to sa sve decom. Ona je prvo mislila da bane u drugi stan, koji je takođe u Pecinom vlasništvu, a u kome on boravi s Majom, ali je odustala. Znala je da bi to izazvalo skandal. Otkako je došla Aleksandra ne prestaje da proganja Pecu. Stalno ga prati gde je i šta je i ucenjuje preko deteta - kaže naš izvor iz Budve i otkriva da je Subotićka iskoristila priliku čim je Maja odletela za Beograd:

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić juri Pecu

- Kada je čula da je Maja otišla za Beograd, odmah je počela da ga navlači da sin ne može više bez njega i da stalno pita gde je tata. Aleksandra je nahvatala Pecu na prepad, a čovek nije znao šta ga je snašlo. Povukla ga je u stranu i popričali su kratko. Sve vreme ga je ubeđivala da treba da se vrati njoj i sinu, kao i da treba odmah da ostavi Maju. Peca je bio izričit da voli Maju i da neće da priča s njom dok se ne uljudi.

Republika

Foto: Printskrin/Youtube/Pink.rs

Peca i Maja u vezi

Nakon ovog susreta Peca nije želeo da nervira Maju i da joj sve priča, ali će joj svakako saopštiti da se video s Aleksandrom, čim mu ona večeras sleti u Tivat.

- Pitanje je kako će Maja da reaguje kada bude saznala da su se videli. Samo da Peca ne prođe kao Filip Car u "Zadruzi" kada ga je grebala i tukla. Peca se zaista zaljubio u nju i želi ozbiljnu vezu s njom.

Pozvali smo Maju Marinković, kao i Aleksandru, ali nijedna nije odgovarala na naše pozive.

Taki: Tačno je da je Aleksandra u Budvi, mislim da je u Pecinoj kući

Republika

Foto: St/N. Pančić

Taki Marinković o Peci i Maji

Radomir Taki Marinković pristao je da nam prokomentariše dešavanja i rekao nam ono što on zna i što je najsvežije iz odnosa Maje, Pece i Aleksandre.

- Tačno je da je Aleksandra otišla u Crnu Goru, ali ne znam da li je kod Pece u kući. Mislim da jeste, ali ne bih da se mešam, Peca je s Majom u drugom smeštaju. On se zaljubio u Maju istinski i tu nema šta da se priča. Ne sumnjam u njegove namere i njegovu iskrenost - rekao je Taki za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading