Filip Car posle DVE GODINE u Crkvenici! Prvi put pokazao porodični dom, sve sređeno u FULU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.07.2022

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car stigao u Crkvenicu.

Filip Car posle DVE GODINE u Crkvenici! Prvi put pokazao porodični dom, sve sređeno u FULU! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Filip Car je posle dve godine stigao u svoj dom u Crkvenici, a onda na svojoj društvenoj mreži Instagram pokazao kako mu porodična kuća izgleda, pa priznao da ne može da poveruje da je konačno tu.

Republika

Foto: St/N. Pančić

Filip Car

On je nedavno rekao kako dve godine nije bio kod kuće i da je poželeo i porodicu i sboje rodno mesto, a sada je objavio fotografije dnevne sobe i kuhinje, velike terase i dečijih stvari koje su svuda po sobi.

- Da li sanjam ili sam tu? - zapitao je Filip.

Njega je inače na granici zaustavila granična policija kako bi se fotografisali sa njim, a on je kroz šalu napisao: ''Nek se i meni jednom obraduje milicija''.

Podsetimo, Dalila i Car raskinuli su zbog njegove porodice koja ne podržava vezu o čemu je Filip javno govorio.

- Moji su razočarani mojim ljubavnim izborima, odnosima i mojim ponašanjem! Pored svega što sam znao da nam i ne ide i nemamo perspektivu i sve, nastojao sam biti u tom odnosu i napolju i gušiti se u sopstvenim go*nima, nakon njenog javnog raskida u emisiji videli smo se i pričali i pokušali prijateljski i da budemo jedno uz drugo tu, ali otelo se kontroli i opet nas je blizina spojila kao što se događalo u "Zadruzi"... Ja nakon mnogih savetovanja sa porodicom, prijateljima i podrškom, nakon mnogih pregledanih situacija za koje sam znao unutra da me dovode do ludila, a nisam ih mogao objasniti nikome jer su se svi pravili blesavi na čelu sa njom, a sada sam se uverio da sam bio u pravu. Doneo sam odluku da definitivno okončam taj odnos - rekao je Filip Car nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ljober

19.07.2022 12:00

full fullova