Dalila ima svoje RITUALE CRNE MAGIJE! Dragojevićka RASKRINKANA uživo u programu: Evo kako muškarcima ulazi u MOZAK (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.07.2022

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalia Dragojević uživo u programu optužena za korišćenje crne magije.

Dalila ima svoje RITUALE CRNE MAGIJE! Dragojevićka RASKRINKANA uživo u programu: Evo kako muškarcima ulazi u MOZAK (VIDEO)

Foto: Printskrin: TV Pink, Profimedia

Dalila Dragojević je sinoć bila gost emisije ''Narod pita'', a u više navrata je doživela neprijatnost od gledatelja koji su se uključivali u progam, pa ju je tako jedna gledateljka optužila da se bavi magijom i da je na taj način zavela sve muškarce sa kojima je bila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

- Tanja iz Pirota ovde, dobro veče. Sve što bih pitala Dalilu, znam unapred odgovor 'srce, razum, desilo se'... Ko može da poveruje u njene reči? Jasno je da je ona pikirala njega od samog početka - rekla je gospođa, a Dalila se odmah ubacila:

- To nije istina, dosta je bilo gluposti.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević priča sa gledateljkom

- Dalila, ovo nije crni sto - rekla je gledateljka.

- Vi ste zvali u u Šimanovcima, znam odlično o kome se radi. Kritike slušam ako se govore na normalan način - dodala je Dragojevićka.

- On je bio dete kada ste vi započeli vezu - nastavila je gledateljka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević optužena za crnu magiju

- Ne mogu više to da slušam, a šta sam ja bila? Imala sam 23 godine! Ne mogu više da dozvolim da govorite te gluposti - vikala je Dalila.

- Kada ste se vi spojili, to je bio trenutak tvoj i inat možda onom tvom Mladenu, ili želja da stvoriš finu sliku o sebi kao porodične žene... Car je neko ko je pravi muškarac na tebe. Muškarac hvata na silu, žena na manipulaciju, a ti si kraljica manipulacije! Morate da shvatite, da kada rešite da uđete u rijaliti, morate da pazite šta radite i da ćete snositi posledice svega. Nešto sam primetila, Dalila kada mazi muškarca, mazi ga u krug, kao da mu radi po mozgu, a to se koristi u tim navodnim magijama... - nastavila je gospođa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Dr "Frojd"

19.07.2022 15:09

Zena je i dalje drcna, ohola, arogantna ...Nije izvukla nikakvu pouku iz svog dosadasnjeg ponasanja , jer , sve nastavlja po starom. Uzas!

Odgovori 7 12
Sofija

19.07.2022 16:04

Maloj e dobia šta je sve zaslužila.Pokazala je blud i nemoral. Njeno ponašanje je van zdravog razuma. Ona se u studjiu svadja sa ljudima. Tebi postavljeno pitanje a njoj ne odgoorvara,te drži monolog. Užas. Narod govori istinu.Ona laže i manipuliše. Nepristojno ponašanje, bahatost pokazuje u svakom trenutku.Uličarsko ponašeeje, bez poštoanja bilo koga. Ona je hodajuće zlo.Deki budi srećan, na svom si ognjištu,srećno zaljubljen, uživaj sa sojom kulturnom i otmenom porodicom iz koje si potekao.Aleks je dobra devojka, ali malo mora i ona da se koriguje...Baka je živa legenda, d a ima odbro zdravlje dočeka praunuke, Mama,divna , David bratina u pravom smislu te reči. Deki uvek uz i sa porodicom, to je jedina svetinja vredna svega.Samo kada si se ove narkomanke i proiskuitetne persone osobodio. Srećno vam bilo na svi poljima. Volimo te, maleni.

Odgovori 8 12
Ervin

19.07.2022 16:33

Hodajuće zlo.Loš čovek. Što dalje od Srbije. U Šepak u selendru, neka te tata leči. Tvoje ponašanje je van granice normale. Izgubljena si u prostoru i vremenu. Lažeš i manipulišeš za medalju. maniplacija nije inteliencija, već veština oj se stiče od malih nog. jPosledica lošeg vaspitanja.Car te otkačio, za sva vremena.Ti objavljuješ da nikada nećete biti zajedno,hahhah, koje pranje... Tako prolaze niskobudžetne kuje....

Odgovori 7 12
laura

20.07.2022 18:08

@Ervin - svaka cast ervine ,svaka tije na mestu.nemam stavda dodam !