Dragojevići ŽESTOKO ZARATILI! Dejan i Dalila urlali jedno na drugo, HAOS oko podele IMOVINE, ona ne da KUĆU, on ne da Tedija! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.07.2022

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan i Dalila se posvađali zbog imovine.

Dragojevići ŽESTOKO ZARATILI! Dejan i Dalila urlali jedno na drugo, HAOS oko podele IMOVINE, ona ne da KUĆU, on ne da Tedija! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official/printscreen/instagram.com

Dejan Dragojević i Dalila Dragojević našli su se sinoć oči u oči u emisiji ''Narod pita'' tokom koje su iznosili detalje iz svog privatnog života dok su bili u braku, a skoro celu emisiju su se svađali, te je tako došlo i do okršaja kada je voditelj Milan Milošević pomenuo podelu imovine, Tedija i dete.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan i Dalila Dragojević

- Što sam ja sve dopustila, nego sam imala potrebu da se svađam. Trebam da radim onako kako smatram da jeste i da se ne bavim tumačenjima rekla-kazala. Rekla sam da se ne ponosim sa tim, na koji sam način ja popularna, nisam ponosna na to. Nisam želala ovakvu popularnost. Ali onda, kada vidim da neki drugi to dobro koristi, onda ja kažem, zašto ja ne bih sada okrenula sve u svoju korist. Nisam ja takva osoba. Ne daj Bože nikome ovakvu populanost - počela je Dalila, a Dejan je nastavio.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

- To ne može da se desi nikako, nema šta da se rešava. Istećiće ugovor. Ja sam rekao Davidu da se to srpži brenerom. Nema šta da proveravam, to nikada ne može da se desi. Meni ništa iz Bosne ne treba, ja sam izvadio nove dokumente. Sve novo, nema potrebe. Neko kreće od nule, ako uspeš, da to sve bude moja. Kada budem stao na noge, želim da sve bude moje - rekao je Dejan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

- Ti si izjavila da tvoj otac ne može da prepiše njemu kuću - podsetio je Milan.

- Naravno, on je to rekao kada je bio besan. On je mislio da ću ja da dođem sa Filipom, pa je zato rekao da će sve da prepiše Dejanu. To je nešto što sam ja gradila sa ljubavlju i neću dozvoliti da neko bilo šta komentariše za to. Dozvolila sam da sada mašu mojim životom, kao da je to ništa. Što se tiče imovine, gospodin je rekao da želi automobil. Ja ću da mu vratim, ako ga on ne želi, ja ću ga uzeti. Automobil će biti vraćen prvom prilikom kada budem odlazila. Njegove sve stvari će biti spakovane, biće u automobilu, neka radi šta hoće. Ne treba ni meni, ništa od njega. Dobila sam izjavu da Djean ne želi da vrati Tedija. Tedija smo dali Goranu da ga čuva, i sada bih želala da ga zagrlim. Tedi, ako ga sretnem, izlhubiću ga. Ako mogu da zamolim da ga vrate na lep način, ja ću da ga uzmem. Ako neće da ga vrate, onda ne moraju - pričala je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević o Tediju

- Ona je rekla da ga ne želi nazad, onda sam ja rekao da ću ga ja uzeti. Četiri godine, dve ipo ga je tata čuvao. Tata je neko ko vodi računa o njemu i vezao se za njega. Smatram da, dati psa, ko je navikao na dobrotu i lepotu, da se preseli negde gde ima domestosa, gde se poliva i izbacuje iz kuće. Ja sam komentarisaio da mi pravi ozbiljan problem. Ljudi koji su spremni na sve, uzeće Tedija - rekao je Dejan.

- Onda kaže, ja sam sa ćaletom ušao du raspravu da mu to ne treba, onda kaže da se tata navikao na to. Ja se Tedija nikada odrekla nikada nisam. Goran je samo znao da ga pričuva, bio je samo četiri meseca. Ili da bude lutalica, Tedi nikada nije bio lutalica. Ja ne hodam po apartmanima kada imam gde da budem. Ne treba mi Tedi, zadržite Tedija - rekla je ona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević svađa

- Ja sam rekao zašto razumem tatu zbog čega ne daje Tedija. Ali, razumem ga, ja pričam prostim jezikom. Drago mi je da si mogao da vidiš ovo - rekao je Dejan.

- Ove alapače, ovo nisu muškarci. Sklonite mi se iz života, terajte se od mene. Kupiću sto Tedija, ne zanima me. Znam da će tamo biti mažen i pažen kod Gorana. Svi znaju kako je bilo to sa domestostom. Neću, imam posla sa muškim ženturačama - rekla je Dalila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mile

19.07.2022 16:22

Deki od te KUJE ništa ne uzimaj. Psa oac od itno da vrati.Sve imaš, prvenstveu zdravu ,prellepu i normalnu porodicu koja ti je utkala sve ovozemaljske vednosti. TI ne pripadaš svetu, droge i, prostirucije i nemorala.Ti si mladić za primer. Ponos svojih roditelja, a i cele Srbije, sem onih koji su kao ona.Umesto da govore o njenim prljavim igrama i bludu u Zadruzi, oni se fokusiraju na tebe. Ona je izubila sve vrednosti odavno i pre tebe.S tobom je bila da bi se prala, a i dalje vodila dvosruki život. Po medijima se javjlaju mladići s kojima je... ..a o tebi govore da si dobar i čestit mladić. Govore da je bila teška narkomanka koja je orgijala po Bosni i dr.i dr.