Car priznao da je porodica RAZOČARANA u njega! Filip očajan što ih je IZDAO: Gušio sam se u sopstevnim GO*NIMA!

Autor:

Zadruga

18.07.2022

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car otkrio šta porodica misli o Dalili Dragojević i njegovom učešću u rijalitiju.

Car priznao da je porodica RAZOČARANA u njega! Filip očajan što ih je IZDAO: Gušio sam se u sopstevnim GO*NIMA!

Foto: St/N. Pančić

Filip Car je u žiži javnosti bio čitavu petu sezonu rijalitija ''Zadruga'', a o njegovom privatnom i ljubavnom životu je nastavilo da se priča i po izlasku iz Bele kuće. 

Republika

Foto: St/N. Pančić

Filip Car

Kako je njegova devojka Dalila Dragojević objavila da je njihovoj ljubavi definitivno došao kraj, Car je otkrio šta mu je porodica rekla, kao i zašto je doneo odluku o konačnom prekidu veze sa Dragojevićkom.

- Moji su razočarani mojim ljubavnim izborima, odnosima i mojim ponašanjem! Pored svega što sam znao da nam i ne ide i nemamo perspektivu i sve, nastojao sam biti u tom odnosu i napolju i gušiti se u sopstvenim go*nima, nakon njenog javnog raskida u emisiji videli smo se i pričali i pokušali prijateljski i da budemo jedno uz drugo tu, ali otelo se kontroli i opet nas je blizina spojila kao što se događalo u "Zadruzi"... Ja nakon mnogih savetovanja sa porodicom, prijateljima i podrškom, nakon mnogih pregledanih situacija za koje sam znao unutra da me dovode do ludila, a nisam ih mogao objasniti nikome jer su se svi pravili blesavi na čelu sa njom, a sada sam se uverio da sam bio u pravu. Doneo sam odluku da definitivno okončam taj odnos - rekao je Filip Car za Pink i dodao:

Republika

Foto: St/N. Pančić

Filip Car o Dalili Dragojević

- Velika želja mi je da ja i Dalila završimo sve emisije vezane za "Zadrugu" u miru, da se ne svađamo medijski i da nemamo kontakt, ja joj želim sreću i kako smatram nju krivim za neke stvari, tako naravno i sebe za mnoge mnoge... Moj prioritet je moja porodica. Unutra sam ih izdao kada sam više puta pregazio svoju reč, ali sada sam u realnom životu i ne želim sebi i svojim voljenima više stvarati nedaće i probleme - rekao je Car i dodao:

Republika

Foto: St/N. Pančić

Filip Car o porodici

- A vi me pratite i iskusite da li sam u spoljnjem svetu od reči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading