Pokajala se zbog svega? Sandri Rešić PUKAO FILM, ŽESTOKO udarila na Anđela: Svakom na dušu svoje! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.07.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić javno raskrstila sa Anđelom Rankovićem i povezivanjima sa njima.

Pokajala se zbog svega? Sandri Rešić PUKAO FILM, ŽESTOKO udarila na Anđela: Svakom na dušu svoje! (FOTO)

Foto: N. Pančić, E-Stock

Poslednja ljubav koja se rodila u petoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' jeste između Sandre Rešić i Anđela Rankovića, a iako su svi očekivali mnogo od njih dvoje, prvi su i pukli.

Republika

Foto: N. Pančić

Sandra Rešić

Naime, Sandra je pre nekoliko dana javno objavila da je došlo do kraha ljubavi između nje i Anđela, a sada se ponovo oglasila na svom Instagram profilu i zamolila sve da je ne povezuju više sa Rankovićem.

- Zamolila bih sve da me ne povezuju sa bilo kakvim informacijama vezanim za Anđela i neke navode, istine, priče i td. Ja sa tim nemam veze niti me to više zanima. O njemu neću reći lošu reč, kao što nisam ni do sad. Što je do mene, sve se zna. Što je do njega i svega ovoga što čitam, ako je istina, ja više nemam veze sa tim. Hvala na razumevanju. Svakom na dušu svoje. Ljubac od mene.

Republika

Foto: instagram.com/sandra_resic

Sandra Rešić o Anđelu Rankoviću

Podsetimo, Sandra je za Pink otkrila detalje raskida.

- Dobro sam, sve je okej. Nismo više zajedno. Tako je najbolje. Kad ne ide - ne ide, nema razloga da se trudim i ne želim. On je rekao da se ne oseća dobro, ne zbog mene, nego generalno. Ja da vučem za dvoje ljudi, ja ne mogu. Koliko sam mogla da mu pomognem, pomogla sam mu. Šta se dešava s njim napolju, ja ne znam. Pokušavala sam, ali on i dalje nije dobro. Ja zaista više ne mogu. Nije bilo ružnih reči, uvreda... Ne mogu ništa o Anđelu loše da kažem. Jedini odgovor koji sam dobila od njega jeste da se on sam sa sobom ne oseća dobro i to je to. On je rekao da neće ni mene da maltretira, da mi za ovih nekoliko dana napolju nije pružio ni 10% onoga što može da mi pruži. Nemam nijednu ružnu reč da mu kažem, ja se inače ne svađam u ljubavnim odnosima, ja dođem, završim i idem. Ja sam rekla da je to - to i da nema potrebe da se maltretiramo. Ne želim da dajem prostora spekulacijama. Ja sam presekla i rekla da je gotovo, dosta od mene! Dala sam sve od sebe! Mislim da je bilo dosta davanja sebe, sve što sam imala od emocija dala sam tamo, nemam više snage, niti želim, hoću da me neko drži kao malo vode na dlanu. Smatram da ništa manje od toga ne zaslužujem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dušan

18.07.2022 11:54

Sve je laž. Sve je bila laž.

Dušan

18.07.2022 12:04

Da li ona vidi sebe koliko je ružna i da je niko neće?