Maja i Peca u ŽESTOKOM obračunu, PUKLA TIKVA? Marinkovićeva POBEGLA iz Crne Gore, HITNO se vratila za Beograd, pa se odmah oglasila!

Autor:

Zadruga

18.07.2022

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković pobegla za Beograd iz Crne Gore.

Maja i Peca u ŽESTOKOM obračunu, PUKLA TIKVA? Marinkovićeva POBEGLA iz Crne Gore, HITNO se vratila za Beograd, pa se odmah oglasila!

Foto: ATA Images, Instagram

Skandal o kom bruji region ne jenjava. Nakon što je Aleksandra Subotić doživela najveći udarac, kada ju je suprug Predrag Raspopović prevario sa najboljom drugaricom Majom Marinković, došlo je do navodnog sukoba između ljubavnika.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković u vezi sa Pecom Raspopovićem

Naime, kako Pink prenosi, Maja se hitno vratila iz Crne Gore za Beograd, a razlog je burna svađa koju je imala sa Pecom.

- Maja i Peca su ušli u klinč zbog Miljane Kulić. Maja je njega napala kada su one prepiske izašle na portalu, poruke, ili šta li je već... Ne znam da li je to bila ozbiljna rasprava, ali poznavajući nju, nije joj bilo pravo. Skočila je na Pecu, odmah ga je napala, jer je hteli da vidi o čemu se radi, da li joj je stvarno pisao ili je u pitanju sprdnja. Nije ona ni verovala u to, ali je htela da proveri da li se Peca dopisuje sa nekim drugim devojkama i tako je nastao haos - priča izvor za pomenuti portal.

Republika

Foto: ATA Images

Maja Marinković

Maja se potom oglasila i otkrila o čemu se zapravo radi.

- Ne, ne, loše ste čuli. Mi smo zajedno i sve je u najboljem redu. Ja sam došla u Beograd na dva dana, samo da bih ispoštovala rođendan svoje najbolje drugarice i odmah se vraćam dole, tako da, nažalost velikim dušebrižnicima, to je dezinformacija - ističe Maja i otkriva da li se čula sa Aleksandom.

Republika

Foto: ATA Images

Maja Marinković o Peci

- Nemam komentar na to, nju zaista ne komentarišem - rekla je Maja i dodala da je između nje, Pece i njenog oca Takija sve u najboljem redu.

Republika

Foto: instagram.com/maja_marinkovic_official

Maja Marinković o Aleksandri Subotić

Marinkovićeva je takođe dodala i da li se plaši da će je Peca prevariti dok nije sa njim, kao i da li je sigurna u njihovu ljubav.

- To su smešne priče. Ja sam sigurna u sebe, uopšte ne razmišljam u tom smeru. Nama je toliko lepo, da nema nikakve potrebe za tim - zaključila je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mica

18.07.2022 11:40

Majo droljo plastična veštačka

Odgovori 7 10
Nadica

18.07.2022 14:42

Auuuu koja je ova kur .....Ija , hodajuće zlo , ološ belosvetski , fuuujjj , bezi bre u svoj potok gansturo ogavna . Jel bijes, stipas , grizes i ovog jadnika ili si već dobila po p....cu ????? Gaduroooo!!!!

Odgovori 8 10