Peca traži UTVRĐIVANJE OČINSTVA, zahteva DNK! Biznismen udario na Subotiće, Aleksandra PSIHIČKI LOŠE!

Autor:

Zadruga

18.07.2022

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Raspopović nakon objave Karađorđa Subotića traži DNK test.

Peca traži UTVRĐIVANJE OČINSTVA, zahteva DNK! Biznismen udario na Subotiće, Aleksandra PSIHIČKI LOŠE!

Foto: instagram/sandrasuboticss

Otac Aleksandre Subotić Karađorđe Subotić, objavio je na društvenoj mreži Instagram fotografiju sa svojim unukom Jovanom, napisavši da je on sada ''Jovan Subotić'', što je razbesnelo novosadskog biznismena Pecu Raspopovića.

Republika

Foto: Instagram.com

Karađorđe Subotić sa unukom Jovanom

Naime, on je nakon ove objave svog tasta poludeo, pa otkrio da će zahtevati DNK test.

- Ne mogu da verujem da najpoznatiji potrčko i dostavljač hrane sa beogradskih ulica priča da se moj sin sada preziva Subotić, a ne Raspopović. Javno poručujem Karađorđu da ću posle ovakvog njegovog postupka zahtevati da se dokaže da li je dete "dedino ili tatino"! Ja znam da je dete moje i to ću dokazati DNK testom! - počeo je Peca za Informer, pa nastavio sa otkrivanjem prljavog veša Karađorđa:

Republika

Foto: Instagram.com

Predrag Raspopović

- Aleksandra mi je pričala da je sa 17 godina gledala svog oca kako se drogira i da je i njoj nudio drogu! Pre nekoliko godina je golišav u  "Parovima" šetao pored svoje ćerke, to nije normalno! Bolje da se više posvetio ćerki umesto što je učio da bude parazit i da ništa ne treba da radi. Ma, on o svojoj deci nije vodio računa uopšte! Uzimao je od Aleksandre pare i nikad joj nije vraćao. On je običan klošar koji preko mog imena želi da bude u novinama i kako bi dobio poziv za "Zadrugu 6"!

Republika

Foto: Republika/O. Bogdanović

Aleksandra Subotić

I dok Peca sa novom devojkom Majom Marinković uživa u ljubavi, Aleksandra je zapucala za Crnu Goru kako bi pokušala da ga vrati.

- Aleksandra je sa decom otišla na more. Mislim da je kod Pecinih prijatelja u Utjehi, a u istom mestu su Maja i Peca! Rekao sam joj da ih izbegava, ali ona će uraditi ono što bude htela... Aleksandra je psihički veoma loše... Kako može da bude dobro kada ju je taj čovek, za koga sam mislio da je normalan, prevario sa najboljom drugaricom - kaže Karađorđe i objašnjava zašto planira da unuku Jovanu promeni prezime:

Republika

Foto: Republika.rs

Karađorđe Subotić

- Jovan će ubuduće biti Subotić jer ga je otac napustio i nije vodio računa o njemu. Ne želim više da čujem za prezime Raspopović! Mojoj ćerki i unucima ću pružiti sve što mogu i ne zanima me šta dotični priča! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
tomic smilja

18.07.2022 08:10

Peca je pedofil Aleksadru sa podrzavala od kad je usla u parove pa do danas,strada la je mlo ljetna bez roditelja,al je ispravila nisam podrzala vezu sa Pecom posto je star al kad je dobila sina,oke,al dace ovo uradit za mene je pedofil.

PizzaMajstor

18.07.2022 10:25

@smilja tomic kako si uspela da prevaris captcha i potvrdis da si covek?

Dušan

18.07.2022 11:56

Ni majka ne zna ko je otac deteta.

Maristela

19.07.2022 07:30

@Dušan - podrška Alexandri ,,,a Peca ,sram da ga bude ,dabogda mu Maja oči iskopala.