Aleksandra Subotić se OBOGATILA nakon SKANDALA sa Majom i Pecom: Starleta prvi put nakon povlačenja izašla u javnost, ŠOK POTEZ! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.07.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić vratila se nakon drame na Instagram, pa počela da zarađuje!

Aleksandra Subotić se OBOGATILA nakon SKANDALA sa Majom i Pecom: Starleta prvi put nakon povlačenja izašla u javnost, ŠOK POTEZ! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković Predrag Raspopović i Aleksandra Subotić

Bivša rijaliti učesnica Maja Marinković i biznismen Petar Raspopović Peca trenutno uživaju u Crnoj Gori, a Aleksandra Subotić je rešila da se vrati poslu posle drame oko njihove afere.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić, Maja Marinković i Peca Raspopović

 

Ona je na svom Instagram profilu podelila stori na kom obaveštava pratioce da počinje da da radi.

- Od danas zvanično počinjem da radim reklame. Tuga ili ne, od nečega mora da se živi. Ko ima privatan broj nek mi piše privatno - pisala je Aleksandra na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić Instagram

 

Ranije je Subotićeva govorila o tome koliko od reklama zarađuje.

- Ja sam neko ko se bavi marketingom, reklamiranjem prizovoda i moja cena je jako skupa. Meni su se i ranije, kada sam najavila da ću renovirati stan, javljali razni ljudi, ali ja sam ih odbijala. Imam novca za renoviranje i uložiću ga u to, a ovime sam htela da dam šansu i učinim uslugu nekim firmama da dođu do izražaja. Da ih izreklamiram. Nisam imala nameru da mi neko radi besplatno bilo šta - rekla je Aleksandra za Kurir 2021. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mira

17.07.2022 13:58

JADNA JE FIRMA KOJU TI REKLAMIRAŠ,A JOŠ BEDNIJI VLASNIK FIRME ILI JE RETARD!!!