Roditelji ga teraju da se UBIJE ili OBESI, ispiraju mu mozak: Filip Car počeo da dobija poruke od porodice tokom emisije, sadržaj je JEZIV! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.07.2022

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car počeo da dobija suicidne misli!

Roditelji ga teraju da se UBIJE ili OBESI, ispiraju mu mozak: Filip Car počeo da dobija poruke od porodice tokom emisije, sadržaj je JEZIV! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" voditelj Milan Milošević ugostio je Aleksandru Nikolić, Filipa Cara i pobednika Dejana Dragojevića. U jednom trenutku voditelj je primetio da je Car izuzetno nervozan, pa ga je upitao koji je razlgo tome. 

On nije krio da je nervozan i besan, jer mu majka non-stop šalje poruke opomene da se lepo ponaša, što je njega na kraju isteralo iz takta. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car Zadruga Narod pita

 

- Nisam dosta iska*an u mozak, pa još malo da me filaju. Hoće da se ubijem, da se obesim. Od mame moje, pa do komšija. Sa tim ispiranjem mozga su me naterali da se vratim u ovu sezonu. Je*em li ti krvavu nedelju. Svi me urnišu, ne samo za Dalilu, nego za sve. Nemoj da im udarim kontru. Mene moja majka ne zna jer sa mnom moraš znat, ja sam specifičan, nema urnisanje konstantno. Imate li vi ljudi svoje živote, radi li išta ovaj narod. Meni se čini da celi Balkan ne radi ništa nego vodi tuđe živote. Majka me zlostavlja, vrši mi mobing. Sve pare koja sam zaradio sam kući poslao, samo da je mir. Ostaviću i Dalilu, pa mama kad ti umreš ja ću naći ženu. Sa tobom ću sedeti do 70. godine, pa ću na kaju ići u onu emisiju da tražim ženu. Prošle godine su me razvalili sa kim sam sve bio. Ja nisam ni s jednom bio da su je voleli, ja moram otići tamo i naći neku iz Crikvenice. Nek me puste više. O teroristima ne pišu kao o meni i njoj - rekao je Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car Zadruga 5

 

- Ima razloga da Dalila bude omražena, on tako priča jer su zajedno - rekao je Dejan.

- Ma nije do toga što smo zajedno - rekao je Filip.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
jasna

17.07.2022 13:22

ova budala filip da uyme da skoci s mosta da se vise ne bruka dileja neopevana porodica da se odrekne od budale