Dalila sa knedlom u grlu progovorila o odnosu s Carem: Filipa molim da se pomirimo, hoću da ga vodim u Šepak

Autor:

Zadruga

15.07.2022

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 5" Dalila Dragojević van sebe je otkako se završio rijaliti, a zbog svađe s Filipom Carem ne planira da ode ni u Šepak u posetu ocu sve dok se ne pomire!

Dalila sa knedlom u grlu progovorila o odnosu s Carem: Filipa molim da se pomirimo, hoću da ga vodim u Šepak

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ona je sa knedlom u grlu progovorila za Republiku, pa je otkrila da na sve načine pokušava da smeška Cara da dođe da porazgovaraju s obzirom na to se on maksimalno distancirao od nje jer ga porodica tera da je ostavi.

- Nikako nisam dobro i to je razlog što se ne javljam novinarima i što ne dajem izjave. Potonula sam skroz. Zatvorila sam se u četiri zida, teško mi je mnogo. Gledam svoja gostovanja u emisijama i jasno se vidi da sam loše. Otkako smo Filip i ja napolju, mirimo se i svađamo na dnevnom nivou, a otkako sam u emisiji rekla da ne treba da budemo zajedno, mnogo je ljut. To sam rekla jer sam bila van sebe, nisam to stvarno mislila. Pritisak na mene je ogroman sa svih strana i to treba izdržati, ali ja sam jaka i nikad ne odustajem - priča Dalila za naš list i nastavlja:

Republika

Foto: St/N. Pančić

Filip Car

- Filipa sam takoreći molila kroz poruke da mi se javi. Prvo sam zvala, odbijao je poziv i posle sam digla ruke. Izgleda da me je posle blokirao. Treba da odem u Šepak da se vidim s ocem, ali neću da idem bez njega. Hoću da ga upoznaju u pravom svetlu, a ne samo kroz svađe, koje smo imali dok smo bili unutra.

Dalila je potom objasnila da će na neko vreme skroz da prekine kontakt s medijima da bi se odmorila i došla sebi.

- Rešila sam da se sklonim od javnosti na neko vreme i nikom ne pričam gde sam. Svesna sam svega što sam uradila. Nije bilo jednostavno da se suočim s realnošću kad sam izašla, a ni sa surovim komentarima i svetom koji nije imao milosti prema meni. Imam uz sebe porodicu i prijatelje, a iako mnogi sumnjaju da je tako, imam i brdo fanova koji mi iz dana u dan šalju podršku i tople pozdrave. Sve mi to mnogo znači, pa ću se kad preguram ovo vratiti još jača - zaključuje Dalila.

Republika

Foto: St/N. Pančić

Filip Car i Dalila

Podsećamo, Dalila je u emisiji "Narod pita" kod Milana Miloševića javno raskinula s Filipom jer je ostavio samu na stubu srama, dok je narod osuđivao zato što je prevarila Dejana Dragojevića, ali se, po svemu sudeći, pokajala, pa sada pokušava da vrati Hrvata.

Huso: Car u Šepak samo preko mene mrtvog

Dalilin otac Huso Mujić poručuje da Filipa Cara ne želi da ugosti u porodičnoj kući u Šepku, te da njegova naslednica može samo da nastavi da pokušava da ga ubedi u suprotno.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Huso Mujić

- Ostajem pri tom stavu da Filipa ovde neću da vidim. O njemu neću da pričam ništa, nek je živ i zdrav svom tati i mami. Kod nas ovde za njega mesta nema. Nikad. Što se mene tiče, nikada. Dok sam ja živ, šta će biti posle, mene to ne zanima. Samo preko mene mrtvog može da uđe ovde. Dalila, ako hoće, nek se miri s njim, ali neka onda idu, pa neka žive zajedno gde im je volja. Neka razmisli malo o tome šta je sve pričao za mene, pa će da mu bude jasno zašto imam ovakav stav - rekao je Huso.

Filip se provodi dok Dalila pati

Filip Car se ne oglašava na društvenim mrežama, a kako smo saznali, on se danima provodi s društvom, dok Dalila pati za njim. On se prvo odmarao sa polusestrom Sonjom, pa su napravili plan kako će i na koliko otići u Hrvatsku da poseti najbliže. Sestra je Filipa još tokom žurke nagovarala da ostavi Dalilu jer mu je prenela sve što su roditelji pričali, te da nisu za to da nastave vezu. Cara je to nerviralo, pa je rešio da se od Dalile distancira na neko vreme da bi video kako će stvari da se odvijaju. Otada se ne trezni, zbog čega i nije došao u emisiju "Narod pita", nego je ostavio Dalilu da se sama suoči s linčom gledalaca, dok se on opijao sa Lazarom Čolićem Zolom u čuvenom etno-selu u kom se bludničilo i nakon "Zadruge 4".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Djani

15.07.2022 20:58

Karma j kučka. Al je izduvala, pa samo tako.Nikada ne igraj prljavo da ti se ne vrati- i to sa kamatom.

Tina

15.07.2022 21:42

Ženo, ne brukaj se vise! Sakrij se negde daleko od očiju javnosti i leci se dok ti još nije kasno.

Ljubica

15.07.2022 22:25

Daj Bože da se za stalno isključi iz javnisti sli mi se čini da eto njih u Z6

Dušan

16.07.2022 08:09

Nastavila istu priču. Raskida pa ga moli da se pomire. Bljak!

Odgovori 10 3