ULAZI U ZADRUGU 6 DA ZABORAVI BIVŠEG: Anja Todorović nam je otkrila sve o razgovoru sa Velikom šeficom - Imala sam svoje uslove!

Autor:

Zadruga

15.07.2022

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Anja Todorović kako saznajemo, bila je na razgovoru kod Velike šefice, kako bi porazgovarali o mogućem takmičenju u šestoj sezoni ,,Zadruge”.

ULAZI U ZADRUGU 6 DA ZABORAVI BIVŠEG: Anja Todorović nam je otkrila sve o razgovoru sa Velikom šeficom - Imala sam svoje uslove!

Foto: Instagram/printscreen

Portal Republika.rs saznao je od izvora bliskog Anji sve o razgovoru koji se desio pre samo par sati.

- Anju su pozvali na razgovor, ona se naravno odazvala pozivu, jer je ona zahvalna Pinku što su joj dali priliku i prvi put da učestvuje. Razgovarali su o svemu, dali su joj dobru ponudu, jer to je ipak Pink. Ja sam joj rekao da uđe, jer će se tako oporaviti od svega nakon raskida sa Cveletom, a to joj je i više nego potrebno - govori izvor za Republika.rs.

Ovim povodom pozvali smo i mladu influenserku, kako bi proverili da li je ovo tačno:

- Istina je, bila sam na razgovoru, pričali smo o svemu, ja nekako kad odem u Pink, to mi je kao druga kuća, uvek sam dočekana i ispoštovana maksimalno. Videću šta će biti, ovo je bio samo razgovor, pričali smo o uslovima, o svemu, tako da treba mi samo malo vremena da razmislim - izjavila je Anja za Republika.rs.

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Nadica

15.07.2022 18:50

Bravo Cvele što si otkačio ovu starletu u pokušaju! Pokazala je pravo lice.

Vlada

16.07.2022 07:48

Jedino što vredi na njoj je njena zadnjica. Lepša je od nje cele.

Dušan

16.07.2022 08:12

Laka devojka. Takve biraju za rijaliti. Nije do sada ništa pokazala.

Mirko

16.07.2022 08:44

Velika šefica svašta prima u Zadrugu.