Carev potez nakon RASKIDA sa Dalilom poslao jasnu poruku: Filip IZBRISAO Dejanovu suprugu kao da nikad nije ni postojala! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.07.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car presekao sve sa Dalilom Dragojević, obrisao je kao gumicom!

Carev potez nakon RASKIDA sa Dalilom poslao jasnu poruku: Filip IZBRISAO Dejanovu suprugu kao da nikad nije ni postojala! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Intagram.com

Prošle noći Dalila Dragojević uživo u programu emisije ,,Zadruga - Narod pita" raskinula je vezu sa Filipom Carem, nakon što se suočila sa komentarima gledalaca. Međutim, ono što je dodatno iznerviralo Dalilu jeste to što se Car nije pojavio na zakazanoj emisiji, što je po ugovoru morao da uradi. 

 

Međutim, da je definitivno kraj između Dalile i Cara govori činjenica da ju je on potpuno obrisao iz svog života, pa i sa društvenih mreža. Ušli su na Carev Instagram profil i kada smo ukucali ime ,,Dalila", nije nam izašao nijedan profil. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car raskid

 

Podsetimo, u razgovoru sa voditeljem Milanom Miloševićem, Dalila je poručila naciji da više nije sa Carem. 

- Mislim da ne bi trebalo više da budemo zajedno. Nije došao jer ne može da se nosi sa svim ovim što ćemo pričati pet, šest sati. Kako da se nosi sa svim tim... To je to, nemam više šta da radim - rekla je Dalila kroz suze.

 

 

- Ja sebe više ne prepoznajem, kada vidim šta sam sve radila nije ni čudo što dobijam ovakve poruke i što me svi osuđuju. Kakve su to reči kojima me vređaju, kakve poruke mi šalju... Mislim da ne treba više da budemo zajedno uopšte, bolje tako. Nema šta da se ubeđujem da će biti bolje - dodala je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading