VRELA AKCIJA Milana Miloševića nakon FINALA Zadruge: Voditelj uhvaćen sa rijaliti zvezdom na delu, ljubili se pred svima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.07.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Milan Milošević uhvaćen u akciji sa koleginicom Sanjom Stanković!

VRELA AKCIJA Milana Miloševića nakon FINALA Zadruge: Voditelj uhvaćen sa rijaliti zvezdom na delu, ljubili se pred svima! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Sanja Stanković

Voditelj Milan Milošević proslavio se učešćem u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga", nakon čega je dobio ponudu da bude deo ovog skupog projekta televizije Pink, što je on srdačno prihvatio. Sada gledaoci ne mogu da zamisle rijaliti bez Miloševića, koji je takoreći ukras najpoznatijeg imanja u Šimanovcima. 

Republika

Foto: Republika

Milan Milošević

 

A kada smo kod imanja, tokom žurke povodom završetka još jedne uspešne sezone rijalitija, Milošević je imao zanimljivu situaciju sa dugogodišnjom drugaricom i voditeljkom Sanjom Stanković

Republika

Foto: St/N. Pančić

Sanja Stanković i Ana Radulović

 

Naime, Milan je uhvaćen kako se ljubi sa jednom rijaliti zvezdom i to tokom žurke nakon finala Zadruge dok misli da ga niko ne vidi. Nastao je "zabranjeni" snimak gde se u pozadini primećuje voditelj kako strasno ljubi koleginicu Sanju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading