Bivša zadrugarka ide pod NOŽ zbog GRUDI? DRAMA na društvenim mrežama, pokazala DEKOLTE, pa dopustila da fanovi odluče! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.07.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka MC Alex želi da ugradi silikone!

Bivša zadrugarka ide pod NOŽ zbog GRUDI? DRAMA na društvenim mrežama, pokazala DEKOLTE, pa dopustila da fanovi odluče! (FOTO)

Foto: N. Mutić

Trend da nakon izlaska iz rijalitija uglavnom zadrugarke posežu putem plastične hirurgije, kako bi se "unapredile" za sledeću sezonu poznat je već godinama unazad, a po svemu sudeći, on se nastavlja i ove godine.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

MC Alex Zadruga 5

 

Naime, bivša zadrugarka MC Aleks na Instagram profilu izazvala je veliku polemiku o njenim grudima, zbog čega su se njeni pratioci pobunili. Aleks je poželela da poveća grudi silikonskim implantatima, pa je upitala svoje pratioce da joj pomognu u odluci, kao da će njima to nešto značiti. 

 

 

Na Instagram storiju Aleks je objavila snimak, na kom je stavila anketu da njeni pratioci glasaju da li povećati ili ne grudi, a rezultat ju je šokirao. Od svih pratilaca koji su glasali 71 posto je bilo protiv ugradnje silikona. 

Republika

Foto: Instagram.com

MC Alex Instagram

No, kako skoro nijedna zadrugarka ne odustane od ove ideje, ostaje nam da vidimo da li će Aleks ugraditi silikone ili će ostati sa prirodnim grudima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading