SLABA NA CRNOGORCE: Čaprićka SMUVALA Mensura, nije mogla da mu odoli, pojavila se fotka iz provoda, uhvaćeni na delu!

Autor:

Zadruga

14.07.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Čaprić smuvala Mensura Ajdarpašića, pojavila se fotka kao dokaz!

SLABA NA CRNOGORCE: Čaprićka SMUVALA Mensura, nije mogla da mu odoli, pojavila se fotka iz provoda, uhvaćeni na delu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učešće Mensura Ajdarpašića u petoj sezoni "Zadruge" obeležila je veza sa Milicom Veselinović. Iako su njih dvoje raskinuli nekoliko meseci pred sam kraj, mnogi su mislili da će napolju doći do njihovog pomirenja. Međutim, Ajdarpašić je ipak završio u društvu bivše cimerke, sa kojom ga niko nije očekivao.

Republika

Foto: Nikola MUtic

Mensur Ajdarpašić Zadruga 5 finale

 

Podsetimo, tokom boravka u Šimanovcima Sandra i Mensur nisu imali neki blizak odnos, zbog čega je slika na Instagramu napravila opštu pometnju. Čaprićeva je tokom rijalitija uglavnom bila bliska sa Markom Janjuševićem Janjušem, zbog čega su počeli da se nižu komentari da je slaba na Crnogorce.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Sandra Čaprić

 

Naime, Sandra Čaprić je na svom Instagram storiju objavila sliku sa Mensurom. Njih dvoje su sa svojim pratiocima podeli trenutak iz provoda, a na fotografiji su jako prisni. Da li se ovo krčka nova rijaliti veza ili je se radi samo o druženju, ostaje da vidimo.

Republika

Foto: Instagram.com

Mensur Ajdarpašić i Sandra Čaprić u provodu

 

- Smotala još jednog Crnogorca; Odakle vas dvoje?; Šta se ovo dešava, Sandra overila svakog Crnogorca iz Zadruge - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading