"Aleksandra molila Takija da Maja ostavi Pecu na miru" Epilog AFERE "Najbolja drugarice" dobio PREOKRET, Subotićeva OČAJNA zbog skandala! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.07.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić očajna zbog afere Maje Marinković i njenog Pece.

"Aleksandra molila Takija da Maja ostavi Pecu na miru" Epilog AFERE "Najbolja drugarice" dobio PREOKRET, Subotićeva OČAJNA zbog skandala! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Kao bomba odjeknula je vest da je bivša zadrugarka Maja Marinković preotela sad već bivšoj drugarici Aleksandri Subotić voljenog supruga Petra Pecu Raspopovića, što je i dokazao snimak u medijima. Podsetimo, njih dvoje su u jednom prestižnom spa centru na Zlatiboru uživali u bazenu, a tom prilikom Maja se sve vreme ljubila sa Pecom. 

Sada je izvor za medije otkrio da je Subotićeva u očajnom stanju zbog afere Maje i Pece, a u sve je umešan i Taki Marinković

Republika

Foto: instagram.com/maja_marinkovic_official

Maja Marinković i Aleksandra Subotić

 

- Aleksandra je očajna otkad ju je Peca ostavio zbog Maje. Juče je zvala Takija, jadala mu se satima i molila ga da joj pomogne! Rekla mu je da pozove Maju i ubedi je da ostavi Pecu! Taki kaže da je slab na Aleksandrine suze, ali ne želi da se zbog nje svada sa ćerkom - kaže dobro obavešten izvor za "Informer" i prepričava šta je sve Subotićeva rekla Marinkoviću:

- Ni lekovi za smirenje mi ne pomažu! Taki, pomozi mi da vratim muža! Očajna sam, nemam kome da se obratim. Reci ćerki da mi ne rastura porodicu, oprostiću im sve, samo neka mi se Peca vrati! Ne želim da se vraćam kod tate u Kaluđericu! Taman sam sredila život u Novom Sadu, ne mogu opet da krećem iz početka.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković i Aleksandra Subotić i Peca Raspopović

 

Nakon toga se oglasio i Taki Marinković, koji je potvrdio da se čuo sa ćerkom Majom, a onda ju je javno i podržao u njenoj novoj romansi sa Pecom. 

- Samo ću vam reći da mi je plakala preko telefona i pitala me: ,,Taki, šta je ovo?! Da li si znao da mi Maja radi iza leđa?" A ja stvarno ništa nisam znao! - priča Majin otac i dodaje da neće uticati na ćerku da ostavi Pecu:

- Moja ćerka je odrasla, neće sigurno mene da sluša. Niti se ona meša u moj život, niti ja u njen. Neka radi šta hoće! Ako pravi haos, neka sama snosi posledice.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Taki Marinković i Maja Marinković

 

- Maja se čuje sa nekim drugaricama, od njih sam saznao da je na moru sa Pecom. Meni se ne javljaju ni ona ni on! Svi smo čuli Aleksandrinu priču, ali moramo da čujemo šta kaže i Peca. Znam da su Peca i Aleksandra već dugo u jako lošim odnosima, čak sam ih ja i mirio... Ma znao sam da njihova veza nema budućnost!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading