TRAGEDIJA! Stefan Karić nakon Zadruge saznao za BOLNU ISTINU, smrtni slučaj ga je skroz uništio! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.07.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić suočio se sa tragičnim vestima nakon finala ,,Zadruge".

TRAGEDIJA! Stefan Karić nakon Zadruge saznao za BOLNU ISTINU, smrtni slučaj ga je skroz uništio! (FOTO)

Foto: Nikola MUtic

Bivši zadrugar Stefan Karić visoko se plasirao u superfinalu rijalitija "Zadruga" koji se završio pre samo dva dana. Dok mu mnogi čestitaju na plasmanu i učešću u Imaginarijumu, Karića je dočekala tragična vest koju mu je saopštila porodica.

Republika

Foto: Nikola MUtic

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević

 

Naime, Stefanu je preminuo veliki prijatelj Predrag Supić, kojeg je Stefan mnogo voleo, cenio i poštovao, a kako je i sam rekao u svojim oproštajnim rečima na Instagramu, Predrag mu je bio kao brat.

Republika

Foto: Instagram.com

Stefan Karić Instagram

 

Stefan je okačio potresnu emotivnu poruku na svom Instagram profilu, a za naš portal se oglasio te smo saznali sve o njegovom prijatelju kojeg je izgubio.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Karić Zadruga 5 finale

 

- Izgubio sam brata, ostao sam bez brata! Predrag je bio moj veliki prijatelj, ljudina, čovek bez mrlje, veliki čovek, kapetan Korvete M VCG. Porodica Supić je jedna od najpoštenijih porodica, ostavio je dvoje dece i ženu... Svi smo u šoku, ja još ne mogu da dođem sebi, kad su mi rekli da je preminuo. On je brat mog velikog prijatelja, mnogo mi je teško ovo palo... još sam u šoku! Ovim putem izjavljujem saučešće celoj porodici Supić, od naše porodice Karić - rekao je Stefan za Srbijadanas, oprostivši se od velikog prijatelja koji je iznenada preminuo dok je on bio u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading