CAREVA MAJKA NEĆE DA ČUJE ZA DALILU! FILIP JE OSTAVLJA I ODLAZI ZA HRVATSKU: Majka je prioritet, s Dalilom moram da obavim ozbiljan razgovor

Autor:

Zadruga

12.07.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza Filipa Cara i Dalile Dragojević turbulentna je od prvog dana, a nevolje u njihovom raju ne prestaju ni nakon završetka rijalitija jer njihove porodice ne odobravaju ovu vezu. Filipova majka Milica Car ne želi ni da čuje za Dalilu.

CAREVA MAJKA NEĆE DA ČUJE ZA DALILU! FILIP JE OSTAVLJA I ODLAZI ZA HRVATSKU: Majka je prioritet, s Dalilom moram da obavim ozbiljan razgovor

Foto: St/N. Pančić

Nakon "Zadruge 4" bila je razočarana ponašanjem svog sina, ali se nadala se da će se u ovoj sezoni popraviti. Međutim, nakon svih skandala koje je Car napravio, a najviše zbog veze s Dalilom, Milica je ovoga puta jako ljuta na njega i rekla mu je da Dalila kao snajka ne dolazi u obzir i da ne želi da je vidi jer je sigurna da ta veza nema perspektivu.

- Majka je prioritet, s Dalilom moram da obavim ozbiljan razgovor. Sa ocem je razgovor prošao lagano, a s majkom teže nego što je očekivano. Nije mi dobro, ne samo što se tiče odnosa s Dalilom već mog celokupnog učešća u rijalitiju - rekao je Car u živom uključenju za Pink.

Republika

Foto: St/N. Pančić

Filipova majka "presekla"

 

Čini se kao da su prognoze Filipove majke tačne jer se ovaj rijaliti par nije suzdržao od svađe ni jedan jedini dan. Oni su ušli u sukob kada je Dalila davala intervju. Ona je tada krajičkom oka videla da Caru prilaze devojke da se slikaju s njim i odmah napravila scenu, koja je prerasla u raspravu, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Milica

13.07.2022 00:24

Ma gospođo, nije vaš sin lud, on zna da nije za njega.

jasna

13.07.2022 07:37

PAMETNA YENA VIDELA GOSPODJA MILICA KO JE SEPACKI ODRON TAKVO SMRDLJIVO STVORENJE NECE U ROD

Enisa

18.07.2022 11:09

@jasna - A šta se Vi javljate i savjetujete nekome kako će živjeti.A i ta mama je jadna kad živi život sina a ne svoj. Neka se okrene svom suprugu i životu u kojem je ona bila neprihvaćena i ponižena zbog nacionalnosti i koliko vidim suprug ima i prijašnji brak i djecu. Umjesto da joj to bude pouka da se ne miješa ni u izbore ni živote djece ona se uhvatila sina kod kojeg kad je trebala oko nekih stvari da tragike nije već je prelazila olako preko njih i posljedice su tu gospodjo. Filip treba otići od kuće i početi živjeti sam i tako će se korigirati i preuzeti život u svoje ruke i odgovornost. Kakva mama , sestra a godina dovoljno za odraslog muškarca a ne mamin sin.

Kojo

13.07.2022 13:42

Dali je moguće da neko takvu vernu pametnu nesvadjalicu ne voli,tri puta se krstom.