OVO NIKO NIJE VIDEO U FINALU ZADRUGE: Bacio joj je 500 EVRA U LICE i pitao koliko košta NOĆ, ona u suzama POBEGLA KUĆI

Autor:

Zadruga

12.07.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom velikog superfinala "Zadruge 5", bivši zadrugari okupili su se u studju u Šimanovcima kod voditeljke Dušice Jakovljević, kako bi zajedno sa gledaocima televizije Pink navijali za svoje favorite.

OVO NIKO NIJE VIDEO U FINALU ZADRUGE: Bacio joj je 500 EVRA U LICE i pitao koliko košta NOĆ, ona u suzama POBEGLA KUĆI

Foto: Printscreen/Pink.rs

Naime, kako Pink.rs saznaje i prenosi iza kulisa desio se skandal.

Naime, Sale Luks i Dia Kostić probudili su stare varnice tokom superfinala, iako su po napuštanu Bele kuće oboje izjavili da je njihova ljubav bila samo gluma.

Bivši zadrugari, kako piše "Pink" ne prestaju da se ljube na tribinama na očevid svih prisutnih i može se pretpostaviti da ih nije briga šta će ko reći.

Ipak, iako je sve delovalo idilično, te da je bivši ljubavni par izgladio odnose, ubrzo nakon što je usnimiljen video, Sale je izvadio novčanicu od 500 evra i bacio Diji u lice, s pitanjem "koliko košta noć s njom", što ona uopšte nije očekivala. Kostićeva je nakon ovog Luksovog ispada doživela emotivni slom, te je plakajući napustila studio, prenosi gorepomenuti izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovana

12.07.2022 22:56

Bravo za gest.