OVO SU SVI ČEKALI 10 MESECI: Dalila i Dejan oči u oči, POSLEDNJI OBRAČUN, zadrugari zanemeli kada su čuli odluku Velikog šefa! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.07.2022

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević oči u oči nakon deset meseci!

OVO SU SVI ČEKALI 10 MESECI: Dalila i Dejan oči u oči, POSLEDNJI OBRAČUN, zadrugari zanemeli kada su čuli odluku Velikog šefa! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditelji Ivana Šopić i Darko Tanasijević prošle noći okupili su zadrugare kako bi odigrali ,,Završni udarac". Naime, oni su pozvali zadrugare da krenu sa njima do poligona, gde će se odigrati drugi izazov "Balans zvezda". Nakon što su obavestili pravila takmičenja, pozvali su Dalili DragojevićDejana Dragojevića da probiju led.

Oni su trebali da hodaju po gredi, održe balans na zvezi, alii prenose lopte. Za ovaj zadatak im je potrebna koncentracija i dobar balans, pa će biti jako neizvesno ko će pobediti.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević Zadruga

 

Dalila je naišla na poteškoće i ispala joj je lopta, dok se Dejan dosta bolje snašao i prvu loptu je uspešno postavio, pa brže bolje krenuo po drugu. Dalila je uspela da sustigne Dejana i stavila je drugu loptu, a Dejan joj je bio za petama i stavio i on.

Dejana nije poslužila sreća, pa su mu lopte pale sa zvezde i morao je ponovo da ih postavlja. Iako je Dalila spuštala četvrtu loptu, nije uspela da održi ravnotežu i lopte su joj pale.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević

 

Njima su svako malo lopte spadale sa zvezda i morali su iznova da započinju ovaj izazov. Dalila se bunila jer joj vetar odnose lopte, pa je u nekoliko navrata razmišljala da odustane od takičenja.

Veliki šef oglasio se da proglasi kraj njihovog takmičenja, a niko nije uspeo da posloži sve lopte na zvezde.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading