Ša sa NOVOM DEVOJKOM pobegao iz Srbije? Fanovi raskrinkali Aleksića, ostavio Taru, pa sa NJOM spakovao kofere i nestao! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.07.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša odlučio je da se relaksira malo na moru!

Ša sa NOVOM DEVOJKOM pobegao iz Srbije? Fanovi raskrinkali Aleksića, ostavio Taru, pa sa NJOM spakovao kofere i nestao! (FOTO)

Foto: Pixabay.com, Instagram.com

Bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša pre samo nekoliko nedelja napustio je velelepno imanje u Šimanovcima, nakon čega se nije mnogo eksponirao u javnosti. Nekoliko gostovanja, par intervjua, a onda je samo nestao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

 

Spekulisalo se da se pomirio sa bivšom devojkom Tarom Simov, jer su se nalazili na istim mestima, no, oni se o pomirenju još uvek nisu oglašavali. 

 

Ali izgleda da je Ša odlučio da spakuje kofere i naputi Srbiju na neko vreme i uputio se ka plažama i moru. Na Instagram profilu objavio je fotografiju na kojoj se pokazao koliko uživa na plaži, a ono što su svi primetili jeste da reper ne želi da otkrije na kojoj destinaciji se nalazi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

 

- Čovek nikako ne stari; Gde ti je Tara, pazi da ne iskoči iz vode; Ša je sa nekom curom, Nina se zove, Taru je odj*bao - samo su neki od komentara koji su se nizali ispod fotografije. 

Postavlja se pitanje da li ga je baš ta navodno nova devojka, izvesna i misteriozna Nina, koja se spominje u komentarima fotografisala, ostaje nam da vidimo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading