Viktorija Mitrović se prvi put oglasila nakon Zadruge: Već stigla da se SKINE i pokaže svaki milimetar kože, GOLA k'o od majke rođena! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.07.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Mitrović se oglasila nakon što je izbačena iz rijalitija ,,Zadruga 5"

Viktorija Mitrović se prvi put oglasila nakon Zadruge: Već stigla da se SKINE i pokaže svaki milimetar kože, GOLA k'o od majke rođena! (FOTO)

Foto: e-stock/K.SULEJMANOVIĆ

Viktorija Mitrović

Prošle noći Viktorija Mitrović napustila je rijaliti ,,Zadruga" kao dvadesetoplasirana rijaliti učesnica, a ona se sada prvi put oglasila šokantnim snimkom na Instagram profilu. 

Naime, Viktorija je objavila vrelo izdanje, potpuno gola šetala je po stepenicama, a grudi je prekrila samo rukama. 

 

 

Podsetimo, Viktorija je bila jedan od favorita publike, naročito kada je donela odluku da abortira bebu, koju je napravila sa Markom Osmakčićem, koji ju je ostavio na najmorbidniji i najmonstruozniji način. 

 

Međutim, izgleda da Vikici odlično ide i da se već privikla na spoljni svet, jer je već stigla da se rastereti nepotrebne odeće i u roze tangicama prošeta po stepenica, a tim snimkom je obradovala muške pratioce na Instagramu, kojih ima dosta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading