Dalila Dragojević više nema krov nad glavom: Nije ni svesna ko će je sačekati u Šimanovcima da se obračunaju, leteće perje na sve strane! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.07.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković iznela je sud o Filipu Caru i Dalili Dragojević!

Dalila Dragojević više nema krov nad glavom: Nije ni svesna ko će je sačekati u Šimanovcima da se obračunaju, leteće perje na sve strane! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Cara posle svega opet su se pomirili, a ona se potom obratila njegovoj bivšoj devojci Maji Marinković i njenom ocu Takiju.

- Mene ne komentarišite ti i tvoje j*bačice, izuzmite me iz svojih usta. Savetnici veliki, sa kim se smuvate kad uđete sa Janjušem ili Filipom, umešate se ne znam gde... Njoj se sad isto obraćam, neće preko mene ni ona, ni njen tata. Pominjem onu koja pominje mene. Ja ne ratujem kad izađem, sve što imaju nek dođu na adresu - govorila je Dalila.

Republika

Foto: Printskrin/ZadrugaOfficial

Dalila Dragojević

 

Nakon toga ubrzo se oglasila Maja koja nije birala reči.

- Videćemo da li će smeti kad me bude videla uživo te iste reči da ponovi. Videli smo koliko je hrabra i rečita bila kad sam ja bila deo "Zadruge 5". Meni je moj otac podrška celog života, kakve god greške da sam pravila, bio je uz mene, dok su se njeni nje odrekli i sramota ih je što je njihova ćerka i što postoji na planeti Zemlji. Tako da, treba da se sramoti svog učešća, neće smeti da ode u svoj rodni kraj zbog grešaka koje je pravila. Ona je poslednja koja sme da morališe i da uzima moje ime u usta, a tek ime mog oca. Ja ću to rešiti sa njom kad bude izašla iz Bele kuće - besno je poručila Maja i nastavila:

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/zadrugaofficial

Dalila Dragojević Zadruga 5

 

- Ona je najveći ženski, najveći ljudski odron i najveća sramota! Spava sa drugim muškarcem, par metara od svog muža, šta reći, osim ološ! A to što kaže da joj dođem na adresu, rado bih došla, ali ona nema više krov nad glavom. Otac ju je davno izbacio iz kuće i odrekao se nje, tako da ta kuća uveliko pripada Dejanu, koji se oslobodio odrona - izjavila je Maja za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading