Misica u "MINSKOM POLJU" na ivici suza: Fali joj Karić tokom novog poglavlja u životu! (FOTO/VIDEO)

Autor: Republika TV

Zadruga

07.07.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija u produkciji Republika TV-a, svakog četvrtka u 20 časova na portalu i Jutjub kanalu Republika.rs, sa najaktuelnijim temama i gostima iz rijaliti šou programa "Zadruga 5".

Misica u "MINSKOM POLJU" na ivici suza: Fali joj Karić tokom novog poglavlja u životu! (FOTO/VIDEO)

Foto: Republika TV

Emisija u produkciji Republika TV-a, "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević", polako ulazi u foto finiš. Iako smo ovom 30-tom epizodom želeli da završimo sezonu, tokom leta imaćemo nekoliko specijala kako bi i dalje pratili vašu omiljenu emisiju. 

Tokom sedam meseci i punih 30 epizoda sa našom Jovanom Ljubisavljević prošli smo mnogo toga. Zahvaljući vama i vašem poverenju naša analitika je rasla iz nedelje u nedelju. 

Republika

Foto: N. Mutić

Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević


Tako da smo ovu epizodu kao gosta doveli baš Jovanu. Ona je sa nama razgovarala o svojim utiscima, stvarima sa kojima se susretala tokom snimanja, ali i nekako nedostajanju njenog dečka Stefana Karića tokom nekog njenog novog poglavlja u životu. 

- Naravno da mi je nedostajao. Mislim da bi sve još lakše bilo da je on tu, ali ugostićemo mi i njega - ispričala je Jovana. 

Foto: N. Mutić

Jovana i Marko sabiraju utiske USPEŠNE sezone

Kada smo kroz razgovor sabrali utiske i shvatili da imamo preko 3 miliona pregleda, oko 500 sati gledanja, na stotine hiljada lajkova i komentara, da smo ugostili preko 40 gostiju bilo bivših zadrugara, članova porodica, kao i ličnosti iz javnog života. Među njima su bili: Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš, Osman Karić, Ana Radulović, Biljana Dragojević, Milena Videnović, Kristijan Golubović kao i mnogi drugi.... 

E, a onda je usledilo veliko iznenađenje naše ekipe upućeno Jovani. Jovani smo uručili diplomu i cveće za uspešnu prvu sezonu, ali i tortu kako bi sve to zasladili. 

Jubilarnu tridesetu epizodu možete pogledati u videu na početku teksta, a ako ste neku iz ovog serijala slučajno propustili možete je pogledati klikom na link

Hvala vam na ukazanom poverenju, i što je projekat "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević", jedan od najgledanijih on line formata!

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading