Nakon lažne smrti oca, propale teniske karijere, Osmakčić ima novo zanimanje: Postaje PEVAČ, a pesmu je posvetio NJOJ! (FOTO) (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

06.07.2022

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar rešio je da na skoro sve načine unovči svoju popularnost, pa je svoju prvu pesmu posvetio Staniji Dobrojević

Nakon lažne smrti oca, propale teniske karijere, Osmakčić ima novo zanimanje: Postaje PEVAČ, a pesmu je posvetio NJOJ! (FOTO) (VIDEO)

Foto: ATA Images/prinstkrinTikTok

Nakon što je napustio Zadrugu 5, lažirajući smrt svog oca Franja Osmakčića sa ostatkom porodice, Marko Osmakčić rešio je da dobro unovči svoju popularnost. 


Iako iza sebe ima rijaliti i tensiku karijeru, Marko je rešio da se posveti i muzici. Pa je tako snimio pesmu i spot posvećenu svojoj rijaliti drugarici Staniji Dobrojević

 

Osmakčić je na svom TikTok profilu objavio snimak iz studija u kojem su bile finalne pripreme njegove nove pesme. 

- Lažu kad ti kažu da je Mare švaler, ako budeš mala ko Stanija ti, sve će Mare da ti oporsti - glasi samo jedan deo novopečenog pevača. 

 


BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mirko

06.07.2022 20:24

Negativna popularnost mnogo šteti uspehu. A on i ne zna da peva.