UDALA SE BIVŠA UČESNICA RIJALITIJA: Gala venčanje održano u Italiji

Autor:

Zadruga

04.07.2022

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudbonosno "Da" bivša rijaliti učesnica Goga Aleksić izgovorila u Italiji svom izabraniku Luiđiju

UDALA SE BIVŠA UČESNICA RIJALITIJA: Gala venčanje održano u Italiji

Foto: instagram/banedjokic

Republika

Bivša učesnica rijalitija "Farma" Goga Aleksić, koju najviše pamte pa aferi sa proslavljenim srpskim vaterpolistom Nikolom Rađenom, venčala se proteklog vikenda u Italiji za svog izabranika Luiđija. 

Foto: instagram/banedjokic

 

Goga i Luiđi odlučili su da naprave svadbu na plaži u Napulju, a pored velikog broja zvanica, na venčanju je prisustvovalo čak 50 ljudi iz Srbije, među njima i bivši zadrugar Bane Đokić, inače Gogin prijatelj

- Goga i ja smo još prijatelji sa Farme.  Luiđi i ona su se zaljubili na prvi pogled.  Maštali su o venčanju na plaži, pa su tako izabrali jednu od najskupljih vila u Napulju. Pozivnice za venčanje su dobili i Gogini prijatelji iz Srbije. Čak njih 50 je stiglo u Italiju kako bi bili uz nju na najvažniji dan u životu - rekao je Bane Đokić koji je prisustvovao venčanju.

Foto: instagram/banedjokic

 

Par će prema Banetovim rečima živeti u Dubaiju, a ono što ih posebno čini srećnim jeste prinova koju očekuju na zimu

- Goga je trudna, očekuje blizance i na svu ovu bajkovitu priču to je kao trešnja na torti. Mnogo sam srećan zbog nje, zaslužuje svu sreću sveta - rekao je Bane za Republiku. rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading