OVO SMO SVI ČEKALI: Poznat je DATUM finala ZADRUGE 5, najluđeg rijalitija na BALKANU!

Autor:

Zadruga

04.07.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saopšteno je kada je finale Zadruge 5!

OVO SMO SVI ČEKALI: Poznat je DATUM finala ZADRUGE 5, najluđeg rijalitija na BALKANU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditeljka Dušica Jakovljević prošle noći pročitala je pismo Velikog šefa, a tom prilikom ih je obavestila, kao i gledaoce o zvaničnom kraju rijalitija pete sezone ,,Zadruga". 

Republika

Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Zadrugari Zadruga 5

 

- Dragi zadrugari, Ostalo vas je jos samo 26oro u Zadruzi. Večeras ce jos jedan zadrugar napustiti grad u kojem zivite i tada ce ostati 25 zadrugara za koje su gledaoci odlučili da treba da postanu finalisti ovog petog serijala. Ovim želimo zvanično i s ponosom da vas obavestimo da ce se veliko super finale ovog serijala održati 10.jula sa početkom u 21h.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadruga 5 finale

 

- Tokom narednih dana ce biti organizovana izbacivanja zadrugara, a večeras nakon što jedan od dvoje nominovanih napusti zadrugu bice otvorene linije za pobednike. Cestitamo svima vama sto ste stigli ovako daleko u ovom takmičenju, a noćas nakon što otvorimo linije za pobednike samo od gledalaca će zavišiti kojim redosledom ćete napustati Zadrugu. - pročitala je Dušica pismo.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading