Zavirite u porodični album Miljane Kulić: Fotografije koje će vas raznežiti, bezbrižno detinjstvo se pretvroilo u HOROR, a tek da vidite Mariju u ovom izdanju! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.07.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić podelila je fotografije iz detinjstva, a kadar njene majke Marije Kulić sve je iznenadio!

Zavirite u porodični album Miljane Kulić: Fotografije koje će vas raznežiti, bezbrižno detinjstvo se pretvroilo u HOROR, a tek da vidite Mariju u ovom izdanju! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Bivša zadrugarka i više puta diskvalifikovana Miljana Kulić na Instagram profilu objavila je fotografije iz detinjstva, koje su iznenadila sve. Podsetimo, Miljana je tokom boravka u rijaltiiju nekoliko puta pričala o svom detinjstvu, da nije uvek bilo najsjajnije, ali da je oduvek dobijala ono što je htela od roditelja Marije i Siniše Kulić

Republika

Foto: instagram.com/miljana_kulic_official

Miljana Kulić i Marija Kulić Instagram

 

No, kako je odrastala, Kulićeva je pravila sve veće probleme roditelja, počevši od toga da je proganjala pevače, do toga da je zatrudnela u rijalitiju i tukla štiklom bivšeg dečka. Svaki put kada se diskvalfikuje, usledi neko otvoreno psimo čelnicima Pinka, govoreći da se promenila i taman kad joj publika poveruje, ona se još više ponizi pred milionskim auditorijumom. 

Republika

Foto: e-stock/K.SULEJMANOVIĆ/ST/D. KADIĆ

Miljana Kulić i Darko Lazić

 

Ali po strani sve to, fotografije koje je Miljana podelila na Instagramu, pored toga što je pokazala kako je izgledala kao devojčica, mnogima je za oko zapala fotka sa njenom majkom Marijom. 

 

Marija je oduvek bila atraktivna, a ova slika iz Miljaninog detinjstva to i potvrđuje. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Darko

04.07.2022 12:10

Nebitne su. Duguju Pinku preko 500 hiljada evra.

Darko

06.07.2022 04:53

Nebitni su.