HITNA REAKCIJA BILJANE DRAGOJEVIĆ: Nakon Dejanovog emotivnog sloma, majka odmah reagovala, pa UNIŠTILA bivšu snajku! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.07.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević oplela po Dalili Dragojević, nakon što se Dejan Dragojević emotivno srušio!

HITNA REAKCIJA BILJANE DRAGOJEVIĆ: Nakon Dejanovog emotivnog sloma, majka odmah reagovala, pa UNIŠTILA bivšu snajku! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube RED TV, Zadruga Official

Dalila Mujić, Biljana Dragojević

Dejan Dragojević doživeo je emotivno rastrojstvo kada je komentarisao svoj klup u emisiji "Gledanje snimaka".

Dragojević je zajecao na sav glas na pomen svoje porodice i života u Veterniku. Sada se tim povodom oglasila njegova majka Biljana Dragojević, koja jedva čeka da zagrli sina.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Biljana Dragojević i Dejan Dragojević

 

- Isplakala sam se slušajući Dejanovo izlaganje. Ja sam tu za njega bila I ostala na istom mestu, on samo treba da dođe kući I sve će biti okej. Bio je suviše mlad I nezreo kada je ušao u vezu, pa i brak sa osobom kakvu ste imali priliku da gledajte 10 meseci, tako da život u njegovim godinama sa manipulatorom i psihopatom nije ni mogao da da bolji rezultat. Bilo je pitanje dana kada će se sve videti. Volim što je Dejan ušao u "Zadrugu 5" i da on konačno progleda. Nikakve odgovore ne treba da mi daje, šta želi i kada želi neka priča, ako ne želi i ne mora. Mi smo svi na okupu i željno ga očekujemo - istakla je Biljana, a potom se osvrnula na njegov i Aleksandrin eksplicitni snimak.

Republika

Foto: ST/Petar Divac/RTV pink

Biljana Dragojević i Dejan Dragojević

 

- Šta da kažem, 24 sata kamere, mladi ljudi, hormoni rade...Ali, ipak malo treba povesti računa - zaključila je ona za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading