Milan RASKRINKAO zadrugare! Kad se kamere UGASE, od njega traže SKANDALOZNE stvari!

Autor:

Zadruga

01.07.2022

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Milan Milošević razotkrio zadrugare.

Milan RASKRINKAO zadrugare! Kad se kamere UGASE, od njega traže SKANDALOZNE stvari!

Foto: Republika.rs

Voditelj rijaliti programa ''Zadruga'' Milan Milošević, bio je gost u emisiji ''Magazin In'' gde je sa bivšom zadrugarkom Milicom Dugalić komentarisao zadrugare, pa su otkrili i nepoznate detalje iz rijalitija koje kamera ne može da zabeleži.

Foto: RTV Pink

Milica Dugalić

- Priznaj, kaži, jesu li ti slali papiriće da te pitaju kako se šta piše, gde ide zarez, tačka, šta je dve tačke? - pitala je Milica.

Foto: ATA Images

Milan Milošević o zadrugarima

- Jeste, pitali su me da li se gradovi pišu velikim početnim slovom - iskren je bio Milan, pa šokirao ovim raskrinkavanjem zadrugara.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vlada

01.07.2022 19:43

Kamere se nikada ne gase. Samo za vreme reklama nema programa na TV. Ko je zakupio kanale može sve da gleda. Milan postao veliki lažov. Kao i svi konobari.

Van Halen

02.07.2022 07:14

A ti si naravno kao gromada pismenosti i bivsi konobar bas superioran u pravopisu?

mishell

02.07.2022 12:00

Ko još vjeruje Milanu trebaju se zapitati u Pinku zapitati kojim pravom unusi lažne informacije zadrugarima koji se po 10 mjeseci odvojeni na rubu pucanja i još ih treba trovati lažima. A Milan se hvali kako je od tih para kupio kuću i đipa. Kako može mirno zaspati u toj kući i sjesti za volan tog auta. Ni Boga se ne boji to sve govori o kakvoj osobi je riječ