Dalilu čeka STAN na Banovom brdu! Obožavateljka joj PREPISUJE NEKRETNINU, Car ako hoće deo mora da ispuni jedan USLOV! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.07.2022

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalilu čeka stan po izlasku iz rijalitija.

Dalilu čeka STAN na Banovom brdu! Obožavateljka joj PREPISUJE NEKRETNINU, Car ako hoće deo mora da ispuni jedan USLOV! (VIDEO)

Foto: ATA Images/pixabay

Dalila Dragojević glavna je tema čitave pete sezone rijalitija ''Zadruga''. I dok jedni ne mogu da je smisle zbog svega što je uradila tokom svog učešća, drugi je zdrušno podržavaju i spremaju joj iznenađenje po izlasku iz Bele kuće.

Republika

Foto: Printscreen Youtube Pink.rs

Dalila Dragojević

Naime, jedna gospođa se uključila u emisiju ''Pitam za druga'' i tom prilikom istakla da je Dalila njen favorit, kao i da planira da joj ostavi stan na Banovom brdu.

Republika

Foto: RTV Pink

Dalila Dragojević od fana dobija stan

- Imam jednoiposoban stan na Banovom brdu, i pobedila ona ili ne pobedila, završne večeri, zovem vas lično - tebe Panda, tvoju televiziju i taj stan što imam prepisaću ga Dalili. Ako on ostane sa njom biće pola njemu pola njoj, ako ne ostane sa njom stan prepisujem Dalili - rekla je gledateljka, a Panda je šokiran rekao: "Prepišite meni stan, kakva Dalila".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Petar

01.07.2022 21:38

Kakva budala, Zemljo otvori se ....

Libe

01.07.2022 22:13

Pa ovo je za ne poverovati kakvi mozgova ima.Ustvari ovde nema mozga ni malo.Ako ti stan ne treba daj ga nekoj sirotini sa decom koji nemsju gde dy žive a ne opajdari koj je bez sramai morala.

Odgovori 14 7
Slican se slicnom raduje

02.07.2022 05:13

Prepisuju stan ovoj raspandrkaci. Alal vera ko podrzava ovu esenciju zla. Izgleda da vas je fasciniralo sto je Car obrisao pod sa njim. Bolje da ste kupili stan nekom vrednom detetu a ne ovoj propaloj mahalusi.

Odgovori 19 2
Blagoje

02.07.2022 08:07

Dalilina majka nudi stan Dalili na poklon. Stan koji nema. Ja joj nudim jedan kamen od 10kg (koji nemam).

Odgovori 18 7