Taki Marinković bio na razgovoru za Zadrugu 6, honorar mu je VRTOGLAV: Ovo je spisak novih zadrugara koji će se naći u Šimanovcima!? (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

01.07.2022

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Republika.rs saznaje da je Taki Marinković bio na razgovoru za ulazak u rijaliti ,,Zadruga 6"!

Taki Marinković bio na razgovoru za Zadrugu 6, honorar mu je VRTOGLAV: Ovo je spisak novih zadrugara koji će se naći u Šimanovcima!? (FOTO)

Foto: Republika.rs

Rijaliti ,,Zadruga 5" se približava kraju, a već se dosta spekuliše o učesnicima koji će se naći u narednoj sezoni, koja i sada izaziva dosta intriga. Iako se o konačnom spisku još uvek ništa ne zna, neka imena se nagađaju, a mi smo uspeli da saznamo o potencijalnom takmičaru koji će definitivno napraviti veliki haos u rijalitiju. 

Foto: Republika.rs

Taki Marinković o Zadruzi

 

Naime, portal Republika.rs došao je do saznanja da je Taki Marinković bio na razgovoru sa Velikim šefom, kako bi pregovarali o njegovom ulasku u rijaliti. Podsetimo, pre nekoliko meseci za Republika.rs Taki je otkrio da uskoro objavljuje svoju prvu knjigu, u kojoj će otkriti pikantne i do sada, nepoznate detalje o njegovom životu. 

Baš zbog toga, kako saznajemo, Marinković je odlučio da se oproba u rijalitiju, gde će moći da ispromoviše svoju knjigu na pravi način, ali i da otkrije detaljnije o svojim stranicama koje već uveliko piše. 

Foto: Republika/O.Bogdanović

Taki Marinković i Maja Marinković

 

- Taki je bio na razgovoru, koliko znam, išao je da priča za ulazak, ali ne znam da li se nešto dogovorio sa njima. Tražio je velike pare, zbog svega što bi se otkrilo o njemu, a sigurno je da bi. Vi prvi i znate o čemu će pisati u knjizi i kakva će imena sve da spomene - govori izvor za Republika.rs i dodaje:

- Taki kada bi ušao, to bi bio haos, prvo što bi se devojke lepile za njega kao žvaka, pijavice, a ono što bi on otkrio o pojedinim zadrugarkama, koje su i ove sezone glumile nevinašce, pa vi biste pali u nesvest. 

Foto: Republika

Taki Marinković i Olga Margitić

 

Pored Takija, na spisku za ,,Zadrugu 6", našla su se i imena poput Stanije Dobrojević, Kristine Spalević, Kristijana Golubovića, Marka Markovića, ali i još nekolicine povratnika, a među njima je i Uroš Ćertić, koji je javno priznao da ulazi u rijaliti. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Libe

02.07.2022 00:54

Zbog zadruge ne gledam viš pink.Kome je to zanimljivo voleo bih da znam bar jednog .