"Tvrdim da je prostitutka! Isplivala ŠOK istina o Anđeli Đuričić, sve vreme je glumila NEVINAŠCE? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.07.2022

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužbe na račun Anđele Đuriić da se bavi najstarijim zanatom!

"Tvrdim da je prostitutka! Isplivala ŠOK istina o Anđeli Đuričić, sve vreme je glumila NEVINAŠCE? (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Đuričić

Prošle noći u emisiji ,,Gledanje snimaka" došlo je do žestoke rasprave između Viktorije Mitrović, Anđele Đuričić i Lazara Čolića Zole

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola Zadruga 5

 

- Ja mislim da Zola ne laže. Prvi put ga vidim da se budi, da posvećuje nekome pažnju, ima spontan odnos, skuva kafu, nema svađe, nema rasprave. Zola kad je bio u odnosu sa Miljanom, haos, isto sa Nevenom, isto sa Nevenom. Sa Viki, niti jedna svađa, niti bilo šta da ide tenzično. Fino funkcionišu. Primetila sam kao Dejan, kad su Viki i Marko raskidali, Zola je uvek išao da savetuje Viki. Marko je Zolin drug, a Viki Nevenina drugarica. Kao drug drugu, to nije okej, ali što se Osmakčića tiče, on je pokojni za sve nas, to nas ne zanima - pričala je Anđela.

- Ma ta devojka ne zna ni da šije, lepi etikete na odeću iz Turske, MC Aleks šila veo ovde - skočila je Viki na Nevenu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Viktorija Mitrović Zadruga 5

 

- Ja sam gospođa. Prosti ljudi, ja sam kreatorka, ja ne šijem - odgovorila je Nevena.

- Viki, ti tvrdiš da je Nevena prostitutka. Da bi nešto tvrdila, moraš da imaš dokaz da je ona uzela novac za s*ksualne usluge - prekinuo je svađu Milan.

- Tvrdim. Mi smo bili na pratnji godinu dana, bilo je samo pitanje da li je radila na silu ili samovoljno - dodala je Mitrovićka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 5

 

- Anđela, nastavi - rekao je Milan.

- Iskreno, mislim da se Zola stvarno zaljubio. Viki je verovatno krenula iz inata, ali joj odgovara Zolina energija. Ne bi ušla tek tako u to druženje. Ona je iskrena, pa makar bila najgora, zato mislim da je malo iz inata ušla u druženje Marku, ali da joj sad jako prija Zola. Njoj se sviđa Zola, ali se nije zaljubila jer ima emocije prema Marku. Napolju će biti nešto između njih dvoje, ne verujem da će ovde. Vidim Viki srećnu posle dužeg vremena, bar se ozarila, vratio joj se osmeh na lice. Počela je da priča, progovorila je. Osmakčić ju je prekidao stalno. Treba ovakva da bude, da ima stav, pa i da se posvađa. Ja vidim da sijate. Nije u redu prema Neveni, Osmakčić je svakako rahmetli, ali vi sijate, spontani ste, prirodni. Drago mi je. Zaslužila je da se bar malo nasmeje - rekla je Anđela.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (6)

Loading
Vlada

01.07.2022 07:29

Odjednom su svi u parovima radi opstanka u Zadruzi.

mrs

01.07.2022 20:23

jeste vi normalni? kakav je ovo naslov? dje je prica za ovaj naslov? ulazim da procitam i sesnasta tema u pitanju. nika vise vas link otvorit, govna ste

pero

01.07.2022 21:32

@mrs - bravo za komentar

Joc

02.07.2022 05:50

Najveci odron je ova Andjela. Odvratna je, prefrigana. hoce u Beograd, kao i svi crnogorci, fuj bre vise. Nemogu da ih gledam.